Dierenkop Flamino Crown powder pink Love Me Decoration Love Me Decoration

Dierenkop Flamino Crown powder pink Love Me Decoration

75,95
Dierenkop Flamino Crown powder pink Love Me Decoration
Dierenkop Flamino Crown powder pink Love Me Decoration
75,95
Spaar 375 punten i
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Gratis retourneren (NL)
  • Klanten beoordelen ons met een 9,1
Omschrijving

You are flamazing! Deze elegante flamingo dierenkop van Love Me Decoration is een echte eyecatcher voor in je kinderkamer!

Reis je mee naar de wondere wereld van Love Me Decoration? De handgemaakte items van dit merk zorgen ervoor dat de baby- en kinderkamer een plek wordt van dromen en onbeperkte fantasie. In alle producten wordt liefde en verbeeldingskracht gestoken en dat zie je!

Deze mooie linnen flamingo is handgemaakt van 100% linnen en is een echte uitblinker met een hoogwaardige afwerking. Deze poederroze flamingo van Love Me Decoration geeft iedere ruimte een unieke en charmante uitstraling.

Hang de flamingo gemakkelijk op aan de touwtjes die aan de achterkant vastzitten. 

Specificaties
EAN1234567890001
Art.nr.269-0400
MerkLove Me Decoration
KleurRoze
Breedte25 cm
Hoogte45 cm
MateriaalLinnen