Dierenkop Circus Olifant pompom grijs Love Me Decoration
Waardering:
100% of 100
Merk: Love Me Decoration

Dierenkop Circus Olifant pompom grijs Love Me Decoration

Waardering:
100% of 100
Op voorraad
79,95

Geef een magisch sfeertje aan de baby- of kinderkamer met deze leuke dierenkop circus olifant van Love Me Decorations. Hang de olifant gemakkelijk op aan de muur voor de finishing touch aan het kamertje. 

Dierenkop Circus Olifant pompom grijs Love Me Decoration
Dierenkop Circus Olifant pompom grijs Love Me Decoration
79,95
 • Gratis verzending vanaf 30 euro (NL&BE)
 • Gratis retourneren (NL)
 • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

Reis je mee naar de wondere wereld van Love Me Decoration? De handgemaakte items van dit merk zorgen ervoor dat de baby- en kinderkamer een plek wordt van dromen en onbeperkte fantasie. In alle producten wordt liefde en verbeeldingskracht gestoken en dat zie je!

En hoe lief is deze dierenkop circus olifant?! Deze mooie circus olifant heeft een mooie hoedje, een sierlijke kraag en een bal op zijn slurf. De dierenkop is handgemaakt van 100% linnen en is een echte uitblinker met een hoogwaardige afwerking. 

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN 2633914353747
Art.nr. 269-0200
Merk Love Me Decoration
Lees meer Lees minder
Klantenbeoordelingen
 1. Mijn absolute favoriet
  Score
  100%
  Een echte eye-catcher!
  Verliefd vanaf de eerste blik.
  Prachtig handgemaakt design dat van iedere baby- en of kinderkamer een schattig avontuur maakt!
  Niet twijfelen, doen!