Dierenkop Circus Olifant beige Love Me Decoration Love Me Decoration

Dierenkop Circus Olifant beige Love Me Decoration

Niet op voorraad
79,95
Voeg toe aan verlanglijst
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen met Klarna
  • Klantbeoordeling 9,2/10
Omschrijving

Acrobaten, clowns en dierentemmers ze zijn allemaal te vinden in het circus, en nu ook in jouw kinderkamer! Met de prachtige dierenkoppen van Love Me Decoration! 

Reis je mee naar de wondere wereld van Love Me Decoration? De handgemaakte items van dit merk zorgen ervoor dat de baby- en kinderkamer een plek wordt van dromen en onbeperkte fantasie. In alle producten wordt liefde en verbeeldingskracht gestoken en dat zie je!

En hoe lief is deze dierenkop circus olifant?! Deze mooie circus olifant heeft een mooie hoedje, een sierlijke kraag en een bal op zijn slurf. De dierenkop is handgemaakt van 100% linnen en is een echte uitblinker met een hoogwaardige afwerking. 

Specificaties
Art.nr.269-0202
MerkLove Me Decoration
KleurCrème
Breedte45 cm
Hoogte42 cm
MateriaalLinnen