Dierenkop Circus Eend sand pink Love Me Decoration
Waardering:
100% of 100
Merk: Love Me Decoration

Dierenkop Circus Eend sand pink Love Me Decoration

Waardering:
100% of 100
Op voorraad
79,95

Geef een magisch sfeertje aan de baby- of kinderkamer met deze leuke circus eend van Love Me Decorations. Hang de eend gemakkelijk op aan de muur voor de finishing touch aan het kamertje. 

Dierenkop Circus Eend sand pink Love Me Decoration
Dierenkop Circus Eend sand pink Love Me Decoration
79,95
 • Gratis verzending vanaf 30 euro (NL&BE)
 • Gratis retourneren (NL)
 • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

Reis je mee naar de wondere wereld van Love Me Decoration? De handgemaakte items van dit merk zorgen ervoor dat de baby- en kinderkamer een plek wordt van dromen en onbeperkte fantasie. In alle producten wordt liefde en verbeeldingskracht gestoken en dat zie je!

Deze mooie oud roze circus eend is handgemaakt van 100% linnen en is een echte uitblinker met een hoogwaardige afwerking. Dit lieve circus eendje van Love Me Decoration geeft iedere ruimte een unieke en charmante uitstraling.

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN 2633914353746
Art.nr. 269-0101
Merk Love Me Decoration
Lees meer Lees minder
Klantenbeoordelingen
 1. Prachtig decoratie ook als knuffel te gebruiken, mooie details.
  Score
  100%
  Ik had al een andere kleur van deze eend gekocht,maar was er zo weg van,dat ik de verleiding niet kon weerstaan en ook deze heb gekocht. Ze is prachtig, het kraagje,mutsje,alles zo mooi gedetailleerd. Het leuke is dat ze aan de wand kan, en ook gewoon als knuffel gebruikt kan.
  Ben er erg blij mee.