Dierenkop Circus Eend beige Love Me Decoration
Waardering:
100% of 100
Merk: Love Me Decoration

Dierenkop Circus Eend beige Love Me Decoration

Waardering:
100% of 100
Op voorraad
79,95

Geef een magisch sfeertje aan de baby- of kinderkamer met deze leuke circus eend van Love Me Decorations. Hang de eend gemakkelijk op aan de muur voor de finishing touch aan het kamertje. 

Dierenkop Circus Eend beige Love Me Decoration
Dierenkop Circus Eend beige Love Me Decoration
79,95
 • Gratis verzending vanaf 30 euro (NL&BE)
 • Gratis retourneren (NL)
 • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

Reis je mee naar de wondere wereld van Love Me Decoration? De handgemaakte items van dit merk zorgen ervoor dat de baby- en kinderkamer een plek wordt van dromen en onbeperkte fantasie. In alle producten wordt liefde en verbeeldingskracht gestoken en dat zie je!

Deze mooie circus eend is handgemaakt van 100% linnen en is een echte uitblinker met een hoogwaardige afwerking. Deze beige eend van Love Me Decoration geeft iedere ruimte een unieke en charmante uitstraling.

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN 2633914353745
Art.nr. 269-0100
Merk Love Me Decoration
Lees meer Lees minder
Klantenbeoordelingen
 1. Beeldschone muurdecoratie tevens knuffel
  Score
  100%
  Dit merk is echt prachtig. De eend is beeldschoon vormgegeven en ook de ruche om haar nek en het mutsje te leuk. Te mooie details. Ook de snavel prachtig.
  Heel blij mee.