Boek Mama'en van Nina Pierson
Waardering:
100% of 100

Boek Mama'en van Nina Pierson

Waardering:
100% of 100
Niet op voorraad
Verwachte leverdatum ± 01/04/2023.
35,95

Hét boek over de kunst van het moeder worden! Verwacht jij binnenkort je eerste kindje? Dan zal dit boek jou misschien wel eens kunnen helpen jouw onzekerheden weg te nemen en jou te laten geloven dat jij dit gaat rocken!

Voeg toe aan verlanglijst
 • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
 • Gratis retourneren (NL)
 • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

Boek Mama'en, het self-care boek voor tijdens de zwangerschap, bevalling en de kraamtijd. Het boek heeft meer dan 400 pagina's met inzichten van 25 experts, 12 eerlijke ervaringsverhalen, heerlijke recepten en +70 oefeningen is dit een super praktisch doe-boek voor kersverse mama's en mama's to be.

De schrijfster Nina Pierson is mama van twee dochters, is ondernemer en eigenaar van de saladebar-winkels SLA.
Met lovende recensies is dit boek een echte topper en een prachtig cadeau voor aanstaande en kersverse mama's.

Woorden van schrijfster Nina Pierson
Moeder worden verdient een eigen werkwoord: mama'en. Met dit boek wil ik je helpen je sterk te voelen en leren op jezelf te vertrouwen, in een fase waarin er veel verandert. Er wordt ontzettend veel gezegd en geschreven over zwangerschappen, geboortes en het moederschap, maar ik miste een boek waarin ík als vrouw die op het punt stond moeder te worden, centraal stond. In deze periode, waarin emoties als verwondering en euforie, maar ook angst en onzekerheid, elkaar in rap tempo afwisselen, is het belangrijk om zowel goed geïnformeerd te zijn als op je intuïtie te durven vertrouwen. Ik hoop dat dit boek je leert je behoeftes te kennen, je grenzen aan te geven en je wensen uit te spreken. En dat begint allemaal met goed voor jezelf zorgen.

Mama'en navigeert elke aanstaande moeder door de negen maanden van haar zwangerschap, de bevalling en de eerste weken na de geboorte van haar kindje. Of ze nu voor het eerst of opnieuw moeder wordt. Met zowel wetenschappelijke kennis, moderne visies en waardevolle inzichten van tientallen deskundigen, als vele gezonde recepten, oefeningen en praktische tips, biedt dit boek je een uitgebreide toolkit om zelf te kiezen wat bij jou past. Als voorbereiding, houvast en kompas.

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN9789000362868
Art.nr.169-0111
KaftHardcover
Type boekOuderschap boek
SchrijverNina Pierson
Klantenbeoordelingen
 1. Mooi en handig boek.
  Score
  100%
  Fijn om de persoonlijke verhalen te lezen. Het is een helpend boek met veel informatie. Het geeft me vertrouwen en moed.
 2. Fijn boek!
  Score
  100%
  Dit is echt een fijn boek als je voor het eerst zwanger bent! Ontzettend veel tips en verhalen.