Brr… Het is koud buiten! Buiten kleed jij je dik en warm aan. Maar wat betekent winter voor je kleine? Wat heeft ‘ie allemaal nodig? Wij hebben voor jou dé winter essentials bij elkaar gezocht! Deze musthaves mogen niet ontbreken bij jou thuis.

                Lees ook onze blog over winter musthaves voor baby’s

1.      Regenlaarsjes

Winter in Nederland is vaak veel regen en wind. Maar dat hoeft echt geen ramp te zijn! Met de regenlaarsjes van Liewood maak je dikke pret. Wanneer het droog is ga je met je kleine naar buiten en stamp je lekker in al die plassen die de regen heeft achtergelaten. Super leuk! De laarsjes zijn ook ideaal als je een wandeling wilt maken in het bos of over het strand.

5x Winter musthaves voor peuters, kidsdeco.nl

2.      Weather protection cream

Het koude weer kan vervelende gevolgen hebben voor de huid van je kindje. Kleine kindjes hebben namelijk een gevoelige huid die gemakkelijk rood, droog of schraal wordt. De Weather protection cream van Naïf biedt de oplossing! Een heerlijke vette crème die rijk is aan amandelolie, carnaubawas en sheabutter. Het brengt een natuurlijk beschermlaagje aan bij jouw kleine. Super fijn!

3.      Mutsen

In de winter moet je kleine natuurlijk dik en warm worden aangekleed. Hier horen ongetwijfeld truitjes en winterjassen bij, maar vergeet ook zeker niet de accessoires; deze zijn net zo belangrijk! Je wilt toch niet dat jouw kindje koude oren en een koud hoofd krijgt? Daarom is een muts een absolute must!

Baretjes

Elodie Details heeft hele leuke baretjes ontworpen voor je kleine om te dragen. Deze zijn super modieus! Voor de echte fashionista’s onder ons. En het leuke is: je kan matchen met je kleine! Alle baretjes zijn ook voor volwassenen te verkrijgen, dus je kan twinnen met je mini-me!

Beanies

Ook beanies heeft Elodie Details in overvloed! Deze stoere mutsen zijn er in allerlei soorten. Wil je echt voor warmte gaan, dan gaat voor jou de keuze naar de beanies in plaats van de baretjes. Deze beschermen net wat meer namelijk. Niet alleen houden ze het hoofd lekker warm, maar ook de oren worden goed bedekt. Daarnaast zijn de mutsen gemaakt van natuurlijke modal microvezels, waardoor de stof vochtabsorberend is en de mutsen goed blijven ademen.

5x Winter musthaves voor peuters, kidsdeco.nl

4.      Handschoenen

Naast mutsen kunnen handschoenen of wanten ook niet ontbreken! De handschoenen van Elodie Details zijn gemaakt van wind- en waterbestendig materiaal. Het model heeft een rits die helemaal doorloopt naar de duim voor snel en gemakkelijk gebruik. Daarnaast heeft de handschoen een klittenbandsluiting waarmee de breedte aangepast kan worden. Handig!

5x Winter musthaves voor peuters, kidsdeco.nl

5.      Kinderparaplu’s

Jouw kleine gaat beschermt naar buiten met de paraplu’s van Sass & Belle. Deze zijn zó vrolijk! Je wordt er zelf ook instant happy van. En dat is precies wat we nodig hebben tijdens deze koude, grauwe dagen. Ga jij voor dino’s of voor safari diertjes?

Tip!

Voor de papa’s en mama’s hebben we het boek Het hele jaar feesten: herfst en winter. Het staat vol met o.a. gekke tips, de liefste liedjes, simpele recepten en originele DIY’s. Dit boek brengt je sowieso op ideeën hoe je deze tijd van het jaar door gaat brengen met je kindje(s)!

Ben jij al winter ready? Laat het ons weten in de comments!