Fotocredit: Blik & Bloos Fotografie

Webshop Welovedeco.nl gaat verder als Kidsdeco.nl! De go to webshop voor hippe mama’s waar je alles vindt voor baby- en kinderkamers, speelgoed, verzorgingsproducten en kleertjes.

In de twee jaar tijd sinds de oprichting van Welovedeco.nl zijn wij als webshop alleen maar blijven groeien door alle toffe mama’s en papa’s die bij ons de leukste items voor hun kleintjes kopen en hun inspiratie opdoen voor de baby- of speelkamer. Om deze groei en onze service door te zetten is de naam gewijzigd naar Kidsdeco.nl en wat ben ik er trots op! De nieuwe naam zegt precies waar we voor staan en waarvoor onze klanten ook bij ons terecht kunnen. De naam verandert, de webshop blijft hetzelfde. Wel wordt het assortiment fors uitgebreid,

Succesful mommboss

Als moeder begrijp ik de behoeftes van mama’s goed, dit weet ik goed te vertalen wat een hoop passie en kennis meebrengt aan alle mooie producten in onze webshop. Bij het inkopen van producten kijk ik naar naar kwaliteit, veiligheid en natuurlijk naar wat de mama’s willen.

Daarnaast weet ik uit haar ervaring als ondernemer met het oprichten van in totaal drie webshops als geen ander hoe je met deze visie de markt kan veroveren. Door de webshop te verbinden aan kwalitatieve merken als Aden + Anais, Elodie Details, Liewood, Kid’s Concept, Wobbel en Done by Deer is er een ruim en origineel aanbod van de trends van nu voor hippe moeders uit de Benelux.

In een tijdspanne van bijna 2 jaar zijn influencers als Mama to the Max, Dirksdotter, The House of Kelly, Aranka van der Voorden en Annic van Wonderen fan geworden van de webshop en hebben hun naam aan de webshop verbonden. Wat ik echt te gek vind! Zo leuk dat al deze mama's vertrouwen hebben genomen in Kidsdeco.nl.

Welovedeco.nl is Kidsdeco.nl geworden

Fotocredit: CHYMO & MORE Photography

Een nieuwe naam en nieuwe huisstijl!

Een grote verandering gaat natuurlijk gepaard met een frisse start, dat betekent een nieuw logo en huisstijl. Een sterk beeldmerk met een tijdloos design, maar wel met een hippe twist. Niet alleen Kidsdeco.nl heeft een make-over gehad, ook mijn andere twee webshop hebben een frisse, nieuwe look: Weddingdeco.nl en Partydeco.nl.

Met onze webshops maken wij het sinds 2013 voor iedereen mogelijk om de mooiste producten voor je bruiloft, feestje, zwangerschap en geboorte in Nederland te bestellen. Al 5 jaar selecteren we met veel zorg de beste merken en hipste items uit binnen- en buitenland. Wij vieren graag een feestje en willen jou inspireren om óók van elk moment een #party te maken!

Vier je met ons mee?

Geef een reactie