Wij zijn dol op verkleedkleding! Weet je waarom? Omdat je er zo veel mee kan! Je kunt het op speciale gelegenheden dragen, matchen met je kindje, of gewoon elke dag verkleed lopen! Wij vertellen je hoe en wat in deze blog!

Feestkleding

Ja, we weten allemaal hoe leuk het is om gekleed Halloween of Carnaval te vieren. Maar als wat gaan we? Voor Halloween kun je uiteraard spooky gaan als een tovenaar met zijn cape en hoed of heks in haar jurkje en toverstaf of stoere dinosaurus. Je kunt ook gaan als jouw idool; een astronaut! Of misschien vindt je de tutu van roodkapje ook erg leuk?

Carnaval staat dit jaar in het teken van de magische wezens en diertjes. Ga bijvoorbeeld gematched met je kindje als zeemeermin! Zij in het Maryola jurkje en jij in een rode ariel pruik! Of geef je kindje vleugels met de elfenpakjes en jurkjes. Jouw stoere binkje heeft toch liever een leeuwenpak aan en de allerkleinste kan lief waggelend als schaapje verder!

Verkleedkist

Verkleedkleding is niet alleen goed voor fashion, het is ook gewoon super leuk om mee te spelen. Rennend door de gangen als indiaan; oeh loeloeloeloe. Als gang piraten en ridders je papa beroven; en garde, geef me het snoep! Of een echte prinsessen thee kransje organiseren? Verzamel alle toffe verkleed kostuums en stapel ze op in jouw eigen verkleedkistje. Gegarandeerd elke dag een fantasievolle dag en altijd een outfit voor de feestdagen!

Everyday looks

Oké we get it, de kinderen kunnen niet elke dag in een heel leeuwenpakje rondlopen. Gelukkig hebben we wel leuke accessoires die lekker mee kunnen naar de crèche of naar school. Ken je onze leuke diademen bijvoorbeeld al? We hebben ze met sterren en strikjes en in het goud en zilver en alle kleuren van de regenboog! Eenhoorn tiara’s en ook diademen die je kronen als prinses, of daadwerkelijke kroontjes!

Deze accessoires zijn simpel en toch oh zo leuk om te dragen, want je voelt je op zo een dag toch een beetje een prinses. Zeker met stafjes die je mee kan nemen om de wereld te betoveren en schoentjes en muiltjes die je outfit net wat sprookjesachtiger maken!

Bekijk alle verkleedkleding in de webshop!

leeuwenpakjes jungle kinderkamer