Op zoek naar een tijdloze inrichting voor de babykamer? Dan is Quax jouw merk! De meubellijnen van het Vlaamse merk Quax stralen vreugde uit en hebben een tijdloze schoonheid die jouw baby prachtig verwelkomen in onze wereld. Door alle verschillende stijlen en dat vele stijlen in donkere en lichte kleuren verkrijgbaar zijn past er bij elk interieur wel een mooi meubelstuk van Quax!

Boxen

De stijlvolle boxen van Quax zijn echte eyecatchers voor in je huis! De bodem van elke box is verstelbaar in 3 hoogtes en groeit hierdoor mee met je kindje. De Aline lijn heeft zelfs wieltjes aan de onderkant zodat je de box gemakkelijk door de kamer heen kan rollen (ook heel handig voor tijdens het stofzuigen). Bij de boxen hebben we ook een mooi boxmatras dat voor heerlijk zachte ondergrond zorgt voor je kindje.

Box Quax, Kidsdeco.nl

Kledingkasten

De strakke vormgeving van de kledingkasten zorgen voor een luxueuze en sfeervolle uitstraling. De kasten zijn voorzien van een handig push-systeem, waardoor de deurtjes geen hendels hoeven te hebben. Ze zijn er in normaal en XL formaat! Zo past er in elke kinder- of babykamer een kledingkast van Quax. Over kastjes gesproken, we hebben ook nog een nachtkastje ingekocht dat perfect past bij alle andere meubilair van Quax. Ideaal om een wekker of nachtlampje op te zetten.

Kledingkast Quax, Kidsdeco.nl

Ledikanten

De moderne ledikanten kunnen gemakkelijk met je kindje meegroeien door de verstelbare bodem. Ook verkrijgbaar als doorgroeiledikant, super handig! Je kan het dus gemakkelijk omtoveren tot een prachtig open kleuterbed. Naast modern en verstelbaar sluiten de verschillende ledikantlijnen ook perfect aan op kledingkastlijnen, zo heb je een mooi geheel in de baby- of kinderkamer.

Ledikant Quax, Kidsdeco.nl
Ledikant Quax, Kidsdeco.nl

Bedden

Is jouw kleintje alweer te groot voor een ledikantje? Dan heb je geluk, want Quax heeft ook perfecte bedden voor jouw kleintje die natuurlijk ook weer mooi passen bij alle andere meubels van Quax. Deze éénpersoonsbedden zijn zelfs ook ideaal voor tieners en volwassenen!

eenpersoonsbed Quax, Kidsdeco.nl

Commodes

Verschoon je baby in stijl met deze super hippe commodes! De lades van deze commodes zijn voorzien van een push-systeem. Hierdoor hebben ze heen hendels en krijgen ze een mooi strak uiterlijk. In deze lades kan je gemakkelijk kleding, hydrofiele doeken, washandjes en billendoekjes kwijt. De commodes hebben ook een opzetstuk dat je er los erbij kunt bestellen. Hiermee kan je het aankleedkussen in de lengte op de commode plaatsen.

Commode Quax, Kidsdeco.nl

Heb je geen ruimte voor een commode of wil je gemakkelijk op meerdere plekken in huis je baby kunnen verschonen? Dan heeft Quax ook nog een heel handige luiertafel die perfect is voor jou!

Schommelstoelen & poefen

Bij de schommelstoelen van Quax komen design en comfort samen. De design stoeltjes zijn verkrijgbaar voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Beide stoelen geven de juiste ondersteuning en hebben een ingebouwd hoofdkussen. De stoelen zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar waarvan de grijze variant voor volwassen ook in een luxe o vorm is met een bijpassend voetenbankje. Voor de kleintjes is er een prachtig wipstoeltje waarin je baby zichzelf dagenlang kan vermaken!

Schommelstoelen Quax, Kidsdeco.nl

Ben je een beetje draaierig na al het schommelen? Dan hebben we ook nog hele mooie poefen. Met deze poefen creëer je gemakkelijk overal in huis een comfortabel zitplekje.

Poef Quax, Kidsdeco.nl

Zoals je ziet heeft Quax genoeg meubilair om uit te kiezen en heel veel leuke stijlen die passen bij elk interieur. Met welke meubels ga jij de kinderkamer designen?