Roos Jooren Photography

Als proud mommy van ons zoontje Flynn, die inmiddels alweer twee jaar is (!), is het runnen van een kids & lifestyle webshop natuurlijk één grote snoepwinkel. Ik deel dan ook graag mijn favoriete producten met je!

Favorieten

Vanaf Flynns geboorte tot nu heb ik verschillende favoriete items gehad, maar de onderstaande zes merken/producten zijn toch wel my all time faves!

Tinekes favorieten

Roos Jooren Photography

Producten van Naïf!
Tijdens mijn zoektocht naar babyvriendelijke huidverzorging die ook nog eens heerlijk rook, kwam ik Naïf tegen. Een Nederlands merk dat door twee vaders is opgericht. Zij willen no nonsense skincare maken, een missie waarin ik mij echt helemaal kan vinden. Vanaf dag 1 gebruik ik alleen producten van Naïf voor mijn zoontje Flynn. De billencrème vind ik echt een lifesaver! O ja, en de geur… die is zó lekker! Je blijft de hele dag aan je kind snuffelen!

Tinekes favorieten

De boekjes van Rachel Bright & Jim Field
Ze staan bovenaan onze favorieten! ‘Laat maar los, Koala’, ‘Leeuw in de muis’ en ‘Twee vechtende eekhoorntjes’. Leuke verhaaltjes met een mooie boodschap en prachtige illustraties.

Babynestjes
Een babynestje vind ik écht een musthave om te hebben met een newborn baby. Voor mij was het vooral in de eerste maand superhandig, omdat ik een keizersnede heb gehad. Daardoor kon ik ’s nachts niet (makkelijk) uit bed. Flynn lag toen nog tussen ons in, in zijn babynestje. Door de opstaande randen waren we ook nooit bang dat we per ongeluk op hem zouden rollen. Daarna gebruikten we het nog dagelijks om hem even weg te leggen en toch in de buurt te hebben. Zelf hadden we de happy dots print in het grijs. Nu zijn er zoveel mooie nieuwe kleuren en prints bijgekomen! Als ik nu zou mogen kiezen zou ik voor de Night Sky van Born Copenhagen of de Blue Wave van Liewood gaan.

Tinekes favorieten

Wobbel
Op Flynn’s eerste verjaardag gaven wij hem een Wobbel cadeau. Ook dit product is van Nederlandse bodem! Het mooie aan de Wobbel is dat het kind zelf bepaald hoe hij/zij ermee speelt en je ziet ook dat elk kind het anders benaderd. Ook als ze er langere tijd mee spelen ontdekken ze weer nieuwe dingen die ze kunnen doen met het balansbord. Het houten speelgoed wordt niet dagelijks gebruikt, maar wel meerdere keren per week. Het daagt hem uit en is voor elke fase op een andere manier interessant. Hier gaat hij nog jaren plezier van hebben!

P.S. wij hebben de baby muis Wobbel

Tinekes favorieten

Play ’n Pack

Onmisbaar is ook de Play ’n Pack! Ga je uit eten? Neem vermaak mee voor je kind! Deze jungle set spreekt bij Flynn tot de verbeelding, hij kan lekker kleuren en spelen en is er zoet mee! Soms wissel ik de inhoud en doe ik er andere speeltjes of boekjes in, zodat hij elke keer weer iets anders heeft om mee te spelen.

Ergobaby Adapt draagzak
Er is niks fijner dan je kleine baby bij je dragen, zodat hij of zij lekker rustig wordt en kan slapen. Zelfs nu Flynn 2,5 is gaat hij nog regelmatig in de draagzak tijdens een wandeling (niet meer in huis). Hij mag altijd kiezen of hij in de buggy of draagzak wil en soms wil hij echt even lekker knuffelen en kiest hij voor de draagzak. Ik kan er alleen maar van genieten! Ik ben blij met de Ergobaby Adapt, omdat hij al vanaf de geboorte geschikt is en hij meegroeit met je kindje.

P.S. ik heb de geo black, maar die is er niet meer. Wel hebben we super leuke andere kleurtjes!

Tinekes favorieten

Naast al deze producten en merken heb ik nog véél meer favorieten. Ik wil stiekem wel alles van de webshop hebben! Mijn favorieten kan je hier overzichtelijk terug zien en zelf shoppen!

Shop al mijn favorites op mijn aparte pagina!