Op zoek naar inspiratie voor een leuk cadeau voor Vaderdag? Geen zorgen, je hoeft niet meer uren te gissen wat hij nou eigenlijk wil hebben of toch maar weer uren door de stad te slenteren. Ook voor de (aanstaande) vader is er genoeg te bedenken, zonder dat je uit komt op sokken of een stropdas! Wij hebben de leukste Vaderdag cadeaus voor je op een rij gezet!

Zeg het met textiel

Hoe leuk is het om op Vaderdag een cadeau te zeggen waarvan de opdruk genoeg zegt? Zoals een trendy T-shirt met de opdruk 'Best Daddy Ever', elke papa zal dit shirt met trots dragen! Of laat de kleine rond paraderen in een shirt. Voor de aanstaande papa hebben we ook leuke rompertjes in het assortiment, waarvan eentje met een dikke knipoog. Natuurlijk weet hij hoe jullie kleintje zijn rompertje aan moet, maar dat betekent niet dat je hier niet stiekem om mag gniffelen!

Vaderdag cadeaus

What's your superpower?

Vaders en koffie, eigenlijk zijn ze onafscheidelijk. Daarom is de Mok I'm a Dad ook altijd een cadeau waar je niet fout mee kan gaan. Ook voor de vaders die thee drinken. De mok zal met grote trots op kantoor staan.

Is papa de grappenmaker van de familie? Staat hij bekend om zijn "Dad Jokes"? Dan kan hij ze vanaf nu opschrijven en bewaren in de Little Quote Jar. Leuk om na een aantal maanden of jaren herinneringen op te halen samen! Enne... Als je dan toch bezig bent met het vastleggen van herrineringen, dan is een Instax Camera ook een goed idee! Wanneer je een foto maakt wordt deze direct afgedrukt en kun je ze op een mooi plekje bewaren.

Vaderdag cadeaus

Handig voor onderweg

Op papa dag blijven we niet thuis binnen zitten, we maken er een leuk dagje van! En dat betekent dat ook papa voorbereid de deur uit moet gaan. Ook mannen hebben genoeg om in de toilettas mee te nemen en deze mag dan ook niet ontbreken in een handige luierrugzak. De rugzak heeft een handige indeling als je met de kids op stap gaat en is nog fashionable voor de man ook. Tot slot gaat de baby natuurlijk mee in de draagzak om alle handen vrij te hebben!

Vaderdag cadeaus

Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk ons overzicht met cadeaus voor vader!

Geef een reactie