Over een tijdje is het weer zover, dan is het Moederdag! Weet jij al met wat jij de (kersverse) mama gaat schenken? Wij zetten de allerleukste, handigste en meest praktische cadeaus voor je op een rijtje, waarmee jij de mama zeker zal verrassen!

Leg moeders in de watten

Of het nou haar eerste of zoveelste Moederdag is, mama’s verdienen het om eens even heerlijk in de watten gelegd te worden. Dit doe je door je waardering te laten blijken met iets moois! Met deze cadeau ideeën kan je zeker wel jouw waardering laten blijken!

Bekijk hier meteen alle cadeaus voor Moederdag!

1. Illustratie van Sophie de Ruiter:

onze Sophie maakt de mooiste (persoonlijke) illustraties. Ze is bekend van haar illustraties voor Kenzo, De Bijenkorf, Givenchy en nog meer grote merken. Haar illustraties zijn zeer divers, van mommy’s to be tot happy family’s Sophie illustreert het allemaal. Zo kan je van de zwangere bijna mommy een mooie zwangerschapsillustratie laten maken. Of je laat een mooie foto van de kleine met zijn/ haar mama vereeuwigen in een mooie tekening. Dit cadeau is speciaal en super persoonlijk! Het zal zeker iets zijn wat de mama zal waarderen.

Moederdag cadeau illustratie

2. Toilettas

dit item is altijd wel handig om te krijgen. Of de mama deze nou gebruikt voor haar make-up, toiletartikelen of als etui hij zal altijd wel van pas komen. Je hebt verschillende leuke tasjes. Zo heb je de Chunky Teddy toilettassen van Studio, Beate toilettassen van Liewood en de gepersonaliseerde toilettassen. Er is dus genoeg keus!

Moederdag cadeau toilettas

3. Luiertas

Van een Mom Bag tot een Leopard Bag of een Elodie bag, je maakt iedere mama wel blij met een trendy luiertas! Zo kan ze met alle babyspulletjes toch fashionable over straat.

Moederdag cadeaus luiertas

4. Persoonlijke mok

De allerbeste mama verdient natuurlijk de allerleukste mok! Geef haar een trendy mok cadeau met haar eigen naam erop! Niemand die nog een haar kopje koffie durft te komen…

Moederdag cadeau mok

5. Theedoos

Verras de mama met een gepersonaliseerde theedoos. Ideaal voor de theeleut! Combineer de theedoos met een gepersonaliseerde mok, koop lekkere theetjes en maak er een heel pakket van!

Moederdag cadeau theedoos

6. Verzorging

Een cadeaubox speciaal voor mama en haar mini-me! Naif producten bevatten alleen maar natuurlijke en verzorgende ingrediënten die perfect zijn voor een babyhuid en natuurlijk voor de moeder die met haar handen in de weer is met het verschonen van alle luiers. Hint Hint! Een perfect Moederdag cadeau!

Moederdag cadeaus verzorging

7. Serveerplank

Met een persoonlijke serveerplank maak je haar zeker wel blij. De plankjes kan je altijd wel gebruiken en ze zijn daardoor super praktisch. Persoonlijk en handig? Wat wilt ze nog meer?

Moederdag cadeaus serveerplankl

8. T-shirt

De trotse mommy wil niets liever dan aan iedereen laten zien dat zij mama is. Hoe leuk is het daarom om een The Mom t-shirt te geven voor Moederdag? Je kan kiezen tussen twee kleuren shirt: zwart en wit en voor de bedrukking heb je keus uit trendy kleuren/printjes zoals panterprint, lila, iridescent en nog véél meer!

Met deze top cadeaus voor Moederdag zal de mama zeker heel erg blij zijn. Je kan uiteraard de mama nog eens extra verrassen met een mooie bos bloemen en een handgeschreven kaartje enne een zelf gemaakte tekening van de kleine blijft ook altijd leuk!