Terwijl Sinterklaas druk bezig is met de voorbereidingen heeft hij mij alvast zijn lijstje gestuurd met welke cadeaus je kindje dit jaar in zijn of haar schoen kan verwachten, lees je mee?

Maileg

De muisjes en super schattige accessoires van Maileg passen perfect in een schoentje! Denk aan een knuffel muisje, gestopt in een luciferdoosje met dekentje. Cute! Je kindje zal meteen de wondere wereld van de lieve muisjes instappen. Het speelgoed van Maileg heeft volgens ons zéker zijn charme, tot in het kleinste detail!

Houten speelgoed

Verras je kindje met leuk, houten speelgoed! Het is ook nog eens duurzaam. Het houten speelgoed is beschikbaar in verschillende soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan een speelgoedcamera, telefoontje of speelgoedblokken. Stem het houten speelgoed af op de leeftijd van jouw kindje en spelen maar!

Spelletjes

Sinterklaas helpt graag om de passie van jouw kindje te ontdekken. Spelletjes zijn niet alleen ontzettend leuk om te doen, maar ook erg leerzaam. Zeker voor kinderen! Zo is spelen met domino's goed voor de motoriek, puzzelen goed voor de creativiteit en memory voor het geheugen. Plezier hebben en tegelijkertijd ontwikkelen? Dat is nou iets wat écht leuk is om te krijgen van Sinterklaas!

Bekijk hier alle schoencadeaus.

Kleurstiften en -boeken

Kinderen staan bekend om positiviteit en fantasie: iets waar zij zelf nota bene ook van houden! Geef jouw kindje daarom een cadeau om mee te kleuren. Zo kunnen ze hun creativiteit uiten op papier. Denk aan ergonomische waskrijtjes, een kleurboek of dubbelzijdige viltstiften.

Voorleesboekjes

Een voorleesboekje is een perfect schoencadeau! Zo werk je ook meteen aan de woordenschat van jouw kindje.

Knuffels

Sinterklaas is zo blij met zijn pieten dat hij jouw kindje ook graag een kameraadje geeft. De schattige knuffeltjes in onze webshop zijn heerlijk zacht en zullen je kindje altijd opvrolijken, zoals die van Jellycat! Neem een kijkje in het assortiment en zoek de leukste maar uit! Dat gaat lastig worden...ze zijn allemaal zo leuk!

Bekijk hier alle schoencadeaus.

Knutselen

Heer-lijk, lekker knutselen tijdens de prachtige kinderfeestdagen met jouw kind! Kinderen houden van bezig zijn met hun handjes en dat weet Sinterklaas! Sinterklaas en zijn pieten zijn daarom op zoek gegaan naar de leukste knutselspullen voor jouw kleine. Laat je kindje knutselen met de verschillende soorten knutselpapier of laat hem/haar houten dieren verven, zoals een krokodil!

Popjes

Poppig, vind je niet? Ontzettend leuk en lief voor elk kind. Poppen kunnen mee in bed, in de auto of waar maar naartoe. Speel ermee of stop ze lekker onder de armpjes: knuffelen maar! Deze moet op het lijstje!

VanPauline

Sinterklaas vindt het altijd leuk om cadeaus te geven die naast heel leuk ook heel leerzaam zijn. VanPauline biedt super leuke items voor ieder kind. Neem bijvoorbeeld de kralenketting met foam. Deze bevordert de oog-hand-coördinatie (net als de blokken van VanPauline)!

Bekijk hier alle schoencadeaus. Sla jouw schoencadeautjes snel in, zodat je het op tijd in huis hebt!