Jouw vriendin wordt mama, dat moet gevierd worden! Dit doe je natuurlijk door de allerleukste babyshower te organiseren. Bij een babyshower horen ook cadeaus, maar het vinden van een origineel cadeau waar de aanstaande mama ook echt wat aan heeft is zo makkelijk nog niet.

Een leuk cadeau vinden blijft toch een lastig geval. Ga je iets kopen of maak je zelf wat? En wat wil de mama nou eigenlijk? Geven we gezamenlijk een cadeau of apart? Meestal focussen wij ons zo erg op deze vragen dat we onszelf blokkeren. Zo lastig is het niet om een leuk cadeautje te vinden. De leukste, handigste en origineelste hebben wij op een rijtje gezet:

1. Mommy Bag

Als mama heeft jouw vriendin ontzettend veel mee te nemen: luiers, billendoekjes, schone kleren, speen etc. en dan ook nog eens haar eigen spullen. Om dit alles goed kwijt te kunnen is het van belang dat zij dé perfecte tas heeft. Je hebt ze in super leuke printjes en kleuren zoals deze drie:

2. Hydrofiele luiers

Het klinkt suf, maar dat is het absoluut niet! Deze doeken zijn niet aan te slepen als jouw vriendin haar kleine heeft. Deze zijn handig voor het afdrogen van het kindje, het beschermen tegen de zon en voor ongelukjes tijdens en na het voeden. Aangezien ze geregeld in de was zitten heeft de mama er nooit genoeg. Met een paar gekleurde of met leuke printjes bedrukte hydrofiele luiers zit je dus nooit fout.

Tip: vouw ze op een leuke manier, om er een super cadeau van te maken (denk bijvoorbeeld aan luiertaarten).

3. Accessoires voor de kinderwagen

Babyshowers worden ongeveer zes weken voor de uitgerekende datum gegeven. Toekomstige ouders hebben dan het grootste deel van hun baby stash ingeslagen en dus ook een kinderwagen. Wat ze vaak nog niet hebben zijn handige accessoires. Zo kan jij voor de aanstaande mama een leuke wagenspanner halen of een bekerhouder. Super handig en leuk!

4. Boeken

En leuk boekje als aandenken is ook een super leuk cadeau.  Zo heb je het bonjour baby boekje waar jullie als vriendinnen allemaal leuke, lieve en grappige vragen kunnen schrijven voor de babyshower. Naast dit leuke boekje kan je ook het baby’s eerste jaar album geven waarin de mama alle herinneringen van haar kleine spruit kan vastleggen. Hoe leuk is dat?

 5. Milestone pakket

De baby van de aanstaande mama zal groeien als kool. De tijd vliegt en de baby groeit maar door. Met een leuk baby milestone pakket kan de mama elke maand super leuke foto’s maken op het originele milestone kleed. Zo ontdekt de aanstaande mama hoe haar kleine groeit. Je hebt er verschillende varianten van: mountain milestone pakket, oh baby milestone pakket, loved beyond milestone pakket en het isn’t she lovely milestone pakket.

6. Verzorging

Vanaf de geboorte heeft een baby de aller beste verzorging nodig. Het huidje zacht en soepel houden is van essentieel belang. Met de Naïf giftset heb je een rijke diaper cream, milky badolie en een soothing babyolie. Deze set bevat alle producten die jouw vriendin nodig heeft voor haar pasgeboren kindje. Een ideaal babyshower cadeau dus!

7. Persoonlijke Illustratie

Een zwangerschap is mooi, persoonlijk en speciaal. De zwangerschap van jouw vriendin vastleggen is daarom erg speciaal en uniek. Met een persoonlijke illustratie van Sophie de Ruiter kan jij de zwangerschap op een unieke manier vereeuwigen!

Originele babyshower cadeaus voor de aanstaande mama

8. Time Capsule

Sommige momenten willen de kersverse ouders het liefst zo lang mogelijk koesteren. Denk bijvoorbeeld aan het eerste rompertje, de eerste echo en het geboortekaartje. Deze willen ze natuurlijk voor altijd bewaren. Met de time capsule kunnen ze dat. Al hun aandenkens en herinneringen kunnen ze in deze capsule opslaan en terug kijken wanneer zij willen.

9. Romper

Rompertjes heeft de aanstaande mama nooit genoeg. Een leuke romper met een originele tekst is daarom altijd een goed en leuk cadeau!

10. Milestone kaarten

Tijdens de zwangerschap maakt de aanstaande mommy veel dingen mee. Met de almost mommy cards kan zij op een originele manier, door middel van kaarten foto’s verzamelen van speciale momenten tijdens en na haar zwangerschap. Een super origineel en creatief cadeau dus voor de babyshower!