De nieuwste zwemkleding collectie van Liewood is té schattig. Deze wil ik daarom graag voor jullie uitlichten!

Summer vibes

Binnen no time is het zomer. Wat is er leuker dan met water rommelen en zwemmen als het buiten warm is? Het is natuurlijk wel heel erg belangrijk om je kleine goed te beschermen tegen de zon. De zwemkleding van Liewood is gemaakt van rekbaar oeko-tex materiaal met de hoogste beschermingsfactor, namelijk 50+. Ook is de collectie aan de voor- en achterkant gevoerd.

Dé badpakken

Amara is een té leuk badpak voor jouw kleine! De schattige roesjes maken het helemaal af. Amara is er in 4 verschillende, toffe varianten. Rainbow Love, Mini leo coral blush, Mini leo mustard en mijn favoriet: Confetti terracotta. Ze zijn alle 4 echt prachtig!

Moa is een badpak voor de echte kleine diva. De rushes aan het bandje en aan de voorkant maken het een echt plaatje. Zet jouw kleine een zonnebril op en de kleine diva is klaar om te spelen op het strand of in het zwembad. Ga voor met wit gestreept mustard of de feestelijke confetti mix.

Badpak Sille heeft mauwen. Zo weet je zeker dat jouw kleine geen verbrand bovenlijfje krijgt! Het zekere voor het onzekere. Jouw kleine kan onbezorgd spetteren en spatteren met dit badpak. Maar liefst 6 verschillende varianten van dit te gekke item!

Zwempak Max is als het ware een jumpsuit voor in het water. Deze jumpsuit zorgt ervoor dat jouw kleine goed beschermd is tegen de zon en er ook nog een goed fashionable uitziet in hippe kleurtjes en motiefjes. Je hebt keuze uit 9 (!) varianten en ze zijn allemaal even cute!

Shirts en bikini’s

De 2020 collectie van Liewood bezit ook zwemshirts. Zwemshirt Noah is ideaal! Je kleine kan dan zonder zorgen lekker in het zonnetje spelen. Dit shirt geeft ongetwijfeld veel plezier deze zomer! Noah is er 8 soorten, mijn favoriet is Rainbow Love Sandy. Zo schattig met die regenboogjes!

Dan is er nog Juliet. Juliet is een bikini. Deze bikini maakt jouw kleine de allerschattigste waterrat ooit! Vijf verschillende varianten van Juliet zijn er. Keuze genoeg en voor ieder wat wils!

Zwembroekjes

Maak kennis met Otto. Hij is een heel leuk zwembroekje! De korte pijpjes aan het broekje maken Otto lekker stoer en speels. Jouw kleine kan er lekker mee gaan spelen in het zand of in de tuin. Laat die zomer maar komen!

Frej is een zwembroekje voor de allerkleinste onder ons. Er zit een trekkoortje aan, zo kan je ‘m goed aantrekken en raak je Frej niet kwijt in het water. Ideaal toch. Het hippe zwembroekje is er 2 varianten. Beide zijn ze gestreept. De ene is met wit en mustard gestreept en de andere, en mijn absolute favoriet, is wit met sea blue gestreept!

En als laatste hebben we nog zwembroek Elise. Elise kenmerkt zich door een schattige franje rondom en aan de bovenkant van het broekje. Ook dit zwembroekje is voor de kleintjes en ook hier zit een trekkoord aan. Zo maak je ‘m helemaal op maat voor jouw kleine. Klinkt als muziek in de oren toch?

Maak de outfit compleet

Liewood heeft hele leuk items om dé zomerlook voor het strand, zwembad of de tuin compleet te maken. Zo zijn er te gekke poncho’s, (baby)badcapes, waterschoentjes, zonnehoedjes, kinderpetjes en te fijne, siliconen strandsetjes! Alles om de zomer hip en trendy door te komen!

Ook zo enthousiast over de nieuwe Liewood collectie? Laat het weten in de reacties.