Voor de wintercollectie van 2017 zet nOeser een collectie neer geïnspireerd op hogere sferen; “Space Oddity”. Een vernieuwende wintercollectie met prachtige prints, warme kleuren en vanaf dit seizoen in enkele maten. 

Over Ufo’s, Space Poedels en de Melkweg

Natuurlijk blijft nOeser ook dit seizoen trouw aan haar motto “be nutty, be nice, be nOeser”. Ze inspireren kids en mamma’s met fantasievolle prints en prachtige kleuren. Daarom stellen ze je deze collectie voor aan onze nutty Space poedel en vriendelijke aliens onder de naam “Space Oddity”. Droom weg bij stoere Melkweg prints in warme winterkleuren Midnight Blue, Cosmic Green en Dreamy pink. En dit alles natuurlijk in het super zachte GOTS biologisch katoen kwaliteit. Kortom, typisch nOeser!

nOeser AW17 Space Oddity

Nieuw: enkele maten!

Vanaf AW17 zal nOeser enkele maten voeren in plaats van dubbele. Dat betekent een nog betere pasvorm voor kleintjes, bij Kidsdeco.nl vind je de maten van 50 t/m 104.

nOeser AW17 Space Oddity

nOeser werkt samen met LullabyRoad

Samen met LullabyRoad lanceert nOeser in het “Space Oddity” thema een unieke lijn mutsen en sjaals. Zowel jongens en meiden kunnen met de Eyecatcher muts met afneembare bril, deze winter helemaal de blits maken. Deze prachtige warme “fair trade” accessoires worden met de hand gemaakt in Nepal.

nOeser AW17 Space Oddity