Het zonnetje schijnt soms al heerlijk en de kriebels om lekker naar het strand met kinderen te gaan beginnen te komen. Er is natuurlijk niets leuker dan met het gezinnetje naar het strand gaan, maar wat neem je mee voor de kids?

Summer essentials

Om nou met een hele trolley te gaan showen is ook een gedoe, je wilt daarom alleen de essentials meenemen.

Bekijk hier alles voor het strand!

Kom maar op met de zon!

Het is een welbekend probleem; er is niet, tot weinig schaduw op het strand. De kids goed tegen Uv-straling beschermen is daarom een must! Smeer ze daarom goed in met spf 50 zonnebrandcrème van Naïf. Deze zonnebrand zorgt ervoor dat de kleine na het insmeren direct beschermd is tot wel twee uur.

Om de kleine extra te beschermen kan je een zwempakje aantrekken. Deze jumpsuit is gemaakt van rekbaar oeko-tec materiaal dat beschermt tegen de Uv-stralen van de zon met de hoogste UV-beschermingsfactor; namelijk 50+. Extra handig dus als je jouw kinderen zonder zorgen in de zon wil laten spelen.

Met het felle zonnetje is het ook handig om het hoofdje van de kids goed koel te houden. Met een pet of hoedje kan een zonnesteek voorkomen worden. Liewood heeft de leukste hoedjes in verschillende vormen, maten en printjes. Zo heb je de Gorm en Amelia hoedjes in diverse trendy prints.

Ook de oogjes dienen goed beschermd te worden tegen de Uv-stralen, daarom is een zonnebril voor de kleine van essentieel belang. Met de Hipsterkid zonnebrillen is jouw kindje goed beschermd en ziet hij/zij er ook nog eens super cool uit. De brilletjes zijn er in twee maten: 0-2 jaar en 3-6 jaar. Daarnaast zijn ze er in verschillende kleurtjes en modellen; écht hip dus!

Naar het strand met kinderen: wat neem je mee?

Water, water en nog eens water!

Als het zo warm is, is het van belang dat er goed gedronken wordt! Neem daarom drinkflessen mee. De waterflessen van Liewood zijn bijvoorbeeld heel handig om mee te nemen. Deze flessen hebben twee drinkdoppen, namelijk een sportdop en een gewone dop. Dankzij het materiaal blijft koud drinken lang koud (ook in de zon) en warm drinken lang warm. Ideaal dus voor de hete zomerdagen.

Zandkastelen bouwen

De dag is natuurlijk niet compleet als er geen prachtige zandkastelen zijn gebouwd. Neem daarom altijd een emmersetje mee naar het strand. De strandsetjes van Liewood zijn uitermate geschikt voor het spelen in het zand. Zo bestaat de set uit een emmertje, schepje en vier vrolijke zandvormpjes. Het handige aan de set is, is dat die van silliconen is gemaakt. Hij is dus opvouwbaar en zal niet veel ruimte in beslag nemen in de tas! Dit handige roze of blauwe setje kan daarom echt niet vergeten worden op jullie stranddag.

Zoals je ziet is het niet nodig om heel je tas vol te proppen met items waarvan je denkt dat je ze nodig hebt om naar het strand met kinderen te gaan. Deze essentials is alles wat er in jouw tas moet zitten! Benieuwd naar alle stranditems? Kijk dan hier!

Nieuw: Liewood Swimwear 2019