Fotocredit: CHYMO & MORE Photography

Op 15 november is het weer zover: dan reikt VIVA voor de elfde keer de enige echte VIVA400-awards uit. Jaarlijks worden 400 topvrouwen genomineerd vanwege hun prestatie. En jawel, onze zakenwonder, girlboss en mom Tineke is genomineerd!

Wat is Viva400 precies?

De enige echte VIVA400-lijst is bekend! En jouw stem uitbrengen doe je heel gemakkelijk hier. De Vivalijst is een lijst met daarop 400 inspirerende vrouwen die uitblinken in hun vakgebied. De awards worden uitgereikt binnen zes categorieën; Creatieven, Knappe Koppen, Krachtpatsers, Techtalenten, Wereldverbeteraars en Zakenwonders (Tineke dus!). Daarnaast is er een publieksprijs zodat het publiek, naast de zes awards die onze jury per categorie uitreikt, ook zelf kan stemmen op de meest inspirerende VIVA400-vrouw van 2018. Welke kwaliteiten heeft deze vrouw dan?

“Deze vrouw is ambitieus en ondernemend. Ze inspireert door wie ze is, wat ze doet en wat ze bereikt binnen een team, als ondernemer en/of voor de maatschappij. Met haar innovatieve denk- en werkwijze heeft ze een duidelijk doel voor ogen. Afgelopen jaar won ze een prijs, startte een succesvolle eigen business of zette een noemenswaardige prestatie neer waarmee ze het verschil maakte. Daarom verdient zij een plek in de lijst der lijsten: de VIVA400.”

Moederschap en webshops

Het is een grote verantwoordelijkheid en vergt veel tijd. Moederschap. Hele nachten wakker liggen, zorgen voor dat lieve kindje, denken aan zijn lunch voor op school, maar ook de geweldige momenten wanneer je samen een boekje leest of speelt. Tineke weet precies hoe dat is, want Tineke is zelf ook een moeder en niet zomaar eentje, Tineke is een Momboss.

Definitie "momboss”: Ze is een ambitieuze, zeer gedreven, felle en uitgesproken moeder die de klus kan klaren, of het nu gaat om een ​​huisvrouw, een moeder thuisblijven, een carrièrevrouw, een werkende moeder, of mompreneur (een echte baas van haar eigen bedrijf).

Tineke is het allemaal, maar boven alles is ze een #Boss. Want, naast het zorgen voor haar kleintje Flynn heeft ze maar liefst drie webshops (Weddingdeco.nl, Partydeco.nl en Kidsdeco.nl) die ook elke dag haar tijd vergen. En jawel, deze momboss is succesvol in allebei.

Momboss Tineke is genomineerd voor de Viva400

Fotocredit: CHYMO & MORE Photography

Papa en mama in de business

Als stel zijn Nick en Tineke alleen maar sterker geworden. “Door de intensieve samenwerking zie je alle kanten van elkaars persoonlijkheid en leer je deze waarderen” aldus Tineke over de relatie op de werkvloer. Er is geen situatie waarbij een van de twee geen oplossing heeft. #TeamAwesome

En dat allemaal met een kindje erbij! Wij weten niet hoe ze het doet en dan ook nog zó succesvol! En daarom is Tineke onze momboss en dé zakenwonder van viva400. Vind jij dat nou ook? Stemmen kan hier!

Go Tineke!

Geef een reactie