Jeetje wat een drama is het toch altijd. Baby in je arm, poeder uit het blik met een “handige schep”, in het flesje gooien, warm water laten koken, op temperatuur krijgen mixen en klaar… Maar wacht, het is een zooitje, poeder overal!? Wil je zelf makkelijk een melkflesje maken? Wij hebben dé tip voor je: de Philley melkpoederbus.

Hoe werkt de Philley poederbus?

Philley staat bekend om zijn handige gebruik als het gaat om het maken van een melkfles. Het is dan ook een “verdraaid handige melkbus” en dat zit het hem in het feit dat je alleen maar aan de dop hoeft te draaien om de poeder in de melkfles te krijgen.

Het werkt namelijk zo, je stopt de bus vol met poeder rond de 50-60 gram poeder en draait de dop dicht. Je maakt het water gereed op de juiste wijze in een fles. Je plaatst de bus met zijn opening bovenop de fles en draait aan de dop. Elke draai is 1 portie (zo’n 4,6 gram). Zo weet je precies hoe vaak je moet draaien en voorkom je dat het poeder overal komt door het tuitje van de melkbus.

Makkelijk een flesje maken

Ontworpen door een papa

Ooit was er een vader van twee drukke, lieve zoontjes die net als bijna elke papa niet de handigste in huis is, zeker niet als het neerkomt op precisiewerk als het vullen van een melkfles met poeder. Ook vond hij het geen fijn idee dat er een bak met poeder op de aanrecht staat. Dat kan beter dacht Ruud, eigenaar van het merk. Zo ontwierp hij een melkpoederbus die handig is voor onderweg. Geen rotzooi, maar een bus die een perfecte dosis aflevert en ook nog eens een mooi ontwerp heeft.

Super voor onderweg

En dan schrik je opeens wakker, want je leest “handig voor onderweg”. Is dat mogelijk? Is het een mythe? Nee, het is Philley!

Oké, en dan nu echt ter zake, de bus heeft het perfecte formaat voor in de luiertas en voorkomt dat de tas een grote zak vol poeder wordt. De bus kan iets van 15 voedingen meedragen en komt in verschillende kleuren, wat handig van pas kan komen als je meerdere kinderen moet voeden met een ander dieet! Hebben beiden kinderen hetzelfde dieet dan is één bus gelukkig genoeg, want 15 porties is zat voor een lieve tweeling of leeftijdsgenootjes.

Wil je ook makkelijk een melkflesje maken? Bekijk dan de video en ga snel de melkpoederbussen van Philley!