Liewood behoort tot een van onze favo merken. Alle items kunnen zo op de musthave-list! De nieuwe Liewood Swimwear 2019 collectie kan dit wat ons betreft ook. De zachtste kleurtjes komen samen met de liefste prints op verschillende musthave items.

Summer time met Liewood Swimwear

Get summer ready, want met deze té leuke badkleding is het aftellen tot de zomer officieel begonnen. De badkleding uit de Liewood Swimwear collectie beschermt de kinderen tegen Uv-straling en verkleurd niet in chloorwater. Ideaal toch!

Bikini

De bikini heeft lieve ruches aan de zijkant van het broekje zitten. Deze lieve tweedelige bikini komt er in verschillende lieve kleurtjes en printjes. Zo is hij er in: een panterprintje, mosterd kleur met witte strepen en in de kleur rose met kleine kattenhoofdjes erop.

Zwembroekje

Voor zowel de jongens als voor de meiden zitten er in deze collectie verschillende zwembroekjes. Zo zijn er twee modellen voor de jongens: een boxershort en een normaal zwembroekje. Beiden komen in de volgende kleuren en prints: rusty red met stipjes, mosterd kleur met witte strepen en navy kleur met strepen. Het normale zwembroekje heeft ook nog een grijze variant met pandahoofdjes. Voor de meiden zitten er weer ruches op de zijkant van het broekje. Ook dit broekje komt er in meerdere kleuren en printjes, namelijk: in een panterprintje en in een rose kleur met kattenhoofdjes erop.

Jumpsuits

De huid is super gevoelig voor de zon, dus laat staan hoe gevoelig die van jouw kleine is. Om ervoor te zorgen dat de kleine goed beschermd is tijdens het spetteren in het zwembad, zijn er de zwem jumpsuits van Liewood. Deze jumpsuits hebben mouwtjes tot de ellebogen en pijpjes tot de knie. Super handig dus voor de kids die snel verbranden. Dit leuke pakje komt er in vier leuke kleurtjes en printjes namelijk: in het grijs met pandahoofdjes, rose met kattenhoofdjes, mosterd kleur met witte strepen en navy kleur met witte strepen.

Zonnehoedjes

Om de kleine nog eens extra tegen de zon te beschermen komt Liewood met de leukste zomerhoedjes. De zomerhoedjes zijn er in twee modellen: het vissershoedje en het petje met nekbescherming.

Nieuw: Liewood Swimwear 2019

Waterschoentjes

Ook op het strand en in de zee wil je dat de kinderen stevig in hun schoenen staan. De sandaaltjes uit de Liewood Swimwear collectie zijn dan ook perfect voor deze zomer! Ze zijn gemaakt van 100% BPA vrij PVC. Daarnaast zijn ze makkelijk van maat en sluiten ze handig met een drukknopje. Beschikbaar in de kleuren:

  • Waterschoentjes Sindy blue wave
  • Waterschoentjes Sindy dusty mint
  • Waterschoentjes Sindy mustard
  • Waterschoentjes Sindy roze

Nieuw: Liewood Swimwear 2019

Strandset

Heerlijk spelen in het zand kan gemakkelijk met de nieuwe strandsetjes van Liewood. Deze leuke strandsetjes bestaan uit een emmertje, schepje en een zandvormpje. Ze zijn gemaakt van siliconen en daardoor extra soepel en beweeglijk. Super leuk en handig dus voor op het strand of voor in de zandbak!

Liewood lanceert giga veel zomerse producten, welke is jouw favoriet? Laat het ons weten in de comments!

Liewood swim collectie