Mama zijn is al druk zat, maar moet is nagaan dat je daarnaast ook nog eens twee blogs per week plaatst. Adviezen moet schrijven voor klanten, fotograaf bent of een entrepreneur! Deze girlbosses zijn ook nog eens mombosses en hebben ook de leukste Instagram feeds om je te laten zien hoe leuk het wel niet is om mama te zijn!

De Huismuts

Rachel van Sas is happily married met de liefde van haar leven Willem en woont in Amsterdam met haar kids Pip en Rosie Mae en natuurlijk hond Dibbes. Naast alle prachtige foto's op haar feed, deelt ze ook haar rauwe verhalen over het moederschap en ondernemen. Daarnaast geeft ze  een goede dosis aan interieurinspiratie! Met als uitgangspunt dat je met een klein budget of een kleine aanpassing een groot verschil kan maken.

Haar Instagram feed is een samenhang van vooral veel geluk en zoals ze zelft aangeeft: pretty pictures, real stories.

Volg @dehuismuts op Instagram!

De leukste mama's op Instagram

Blog by Jenn

Jennifer Rijs is een social influencer, contentcreator, vlogger voor viva mama, brand/shop owner, mama lifestyle b(v)logger en jawel ook trotse mama van Peach en Rebel. Jenn schrijft over van alles, maar houdt het meeste van fashion, food en het schrijven over haar personal life en tips die ze de mama’s wil meegeven. Ze schrijft zo graag, omdat ze in deze online wereld wilt laten zien dat je als mama helemaal niet perfect hoeft te zijn.

“Real (mom) life, niets meer, niets minder. Ik volg een vibe die voor mij goed voelt en probeer te luisteren naar mijn hart.” – Jennifer Rijs

Haar feed staat vol met vrolijke kleuren, alledaagse foto’s, maar ook shoots en heel veel leuke kiekjes.

Volg @blogbyjenn.nl op Instagram!

De leukste mama's op Instagram

Momoftherebels

Michelle is de mama van Jaylin (6), Novan (4) en Mias (1). Drie kindjes die op een rebelse manier de wereld aan het ontdekken zijn met hun mama en papa. Michelle vind het heerlijk om alle ervaringen en momenten vast te leggen in de vorm van bloggen, want ze houdt van fotograferen, schrijven en creatief bezig zijn. Ze schrijft veel over haar persoonlijke ervaring als jonge moeder, kids fashion, opvoeding, gezondheid en mooie, natuurlijke producten.

Haar feed heeft een herfst look met veel okergeel, en groen. Het straalt een rebelse, wilde look dat perfect past bij de naam!

Volg @momoftherebels op Instagram!

De leukste mama's op Instagram

Style and Sugar

Greet van der Veen is een interieurdesigner. Al van kinds af aan wist ze dat ze van styling en inrichting hield. Haar stijl is Scandinavisch, fris en met een beetje kleur. Daarnaast is Greet ook freelance werkzaam als interieur- en lifestyleblogger, als influencer op social media en geeft interieuradvies bij je thuis.

En guess what, Greet is ook een kersverse mommy! Op haar Instagram vind je dan ook veel leuke berichten over hoe haar zwangerschap verliep en hoe blij ze wel niet is met het moederschap. Haar feed is ook erg Scandinavisch ingericht met veel kiekjes van haar interieur vol met rustige kleuren.

Volg @styleandsugar op Instagram!

De leukste mama's op Instagram

Binti Home

We kennen Souraya van haar blog Binti Home waar ze inspiratie deelt over het stylen van haar interieur met Scandinavische stijl en arabische invloeden, tips geeft aan de carrièrevrouw en haar mooie blik over het leven geeft. Sinds februari is ze ook nog een trotse mama van haar zoontje Younes. Dat betekent dat ze via haar Instagram een inspiratieplatform is voor het stylen van haar interieur voor Binti Baby!

Volg @bintihome op Instagram!

De leukste mama's op Instagram

Lizet Greve

Lizet Greve is schrijfster van het blog: Personal styling look good. Moeder van Zoë (4) en vic (2). Ze heeft jarenlang presentatrices aangekleed en fashion tips gegeven en begint nu ook aan het adviseren over voeding en dieet. Ze schrijft dus ook graag blogs over fashion, voeding en haar momlife. Zeker over het balanceren van die drie.

Haar Instagram staat vol met fashion looks en is dus als het ware een mooi look-book voor de fashion lover with a kid. Kortom; blije kinders, mooie looks.

Volg @lizetgreve op Instagram!

De leukste mama's op Instagram

Dirksdotter

Annelies is een happy mama van Scott (bijna 4 jaar) en Skye (1 jaar). Ze is een harde werker en is dol op het fotograferen van interieur en design en doet dit dus ook naast haar werk. Annelies schrijft over interieurtips, weetjes over kinderen, mode en over haar eigen leven natuurlijk.

Haar Instagram feed heeft geen felle kleuren , maar  juist veel wit en grijs in combinatie met rustgevende, uitspringende kleuren. De kwaliteit van de foto’s zijn erg goed en zijn vooral gefocust op haar dagelijkse bezigheden.

Volg @dirksdotter op Instagram!

De leukste mama's op Instagram

Aranka World

Aranka van der Voorden is een ondernemer en business coach. Toen ze begon met werken bij een startup deed ze de ontdekking dat ze een passie had voor het ondernemerschap. Ze is nu oprichter van Joghna, Fitgirlcode en Pretty Ambitious. En naast dit alles ook nog eens mommy van Lennon! Aranka geeft je op Pretty Ambitious tips op het gebied van marketing, structuur in je leven en je doelen halen, maar slaat af en toe ook even een persoonlijke noot aan.

Haar Instafeed is vrolijk roze met een tintje motivatie, want er staan genoeg quotes tussen! Ook het bijschrift onder haar foto’s staan vol met positieve woorden.

Volg @aranka.world op Instagram!

De leukste mama's op Instagram

Sarah Glasbergen

Sarah is een echte momboss als oprichter van de online magazines ThePerfectwedding.nl en MiniMe.nl! Naast deze toffe baan is ze mama van Maud en Mink. Ze schrijft dolgraag over bruiloften en tips en tricks daarover, maar zeker ook graag over haar mini me’s en voorziet je van tips en advies die ze in haar moederjaren heeft opgedaan.

De feed is ook vrolijk roze met op elke foto dezelfde fleurige filter. Prachtige shoots en interessante bijschriften ie elke keer weer leuk zijn om te lezen.

Volg @sarahglasbergen op Instagram!

De leukste mama's op Instagram

Eline Zwitser

Eline Zwitser, gelukkig getrouwd met Stefan Zwitser, is mama van Senn (3) en Skye en pasgeboren baby Foss. Eline houdt ervan om te schrijven: “sommige momenten in je leven is het fijn om even bij stil te kunnen staan.” Zij vindt namelijk, als velen andere moeders, dat de tijd met kinderen soms zo verschrikkelijk snel gaat.

De Instagram feed van Eline is een mix van kleur, zwart-wit en vooral veel familie kiekjes waar je de blijdschap ziet stralen!

Volg @zwitserleven op Instagram!

De leukste mama's op Instagram

The House of Kelly

Kelly Janssen is mama van Olivia-Fay (2 jaar) en Isabella-Beau (1,5 jaar). Kelly is een allround mommy blogger en world travelling mommy. Ze schrijft graag over fashion, haar dochters en haar go-to vakantiebestemmingen. Haar dochters hebben zelfs een geheel eigen pagina voor blogposts. Ook schrijft mevrouw Janssen graag over beauty tips en musthaves voor de mama’s die ook graag voor zichzelf zorgen en zich graag in de watten leggen als de kindjes eindelijk slapen of even bij opa en oma zijn.

Haar Instagram feed staat vol met family foto’s. Je krijgt er een oprecht familiegevoel van. Heerlijk knus en eerlijk. Ook staan er mooie fashion looks tussen.

Volg @thehouseofkelly op Instagram!

De leukste mama's op Instagram

Tineke Meeder

Onze eigen momboss Tineke kan er ook wat van! Als oprichter van Weddingdeco.nl, Partydeco.nl én Kidsdeco.nl heeft ze het al snel best druk, maar dat stopt haar niet in het opvoeden van haar kleintje Flynn en het zijn van een geweldige moeder. Tineke schrijft zelf graag over de avonturen als een entrepreneur en mommy.

Haar Instagram feed is open en transparant. Je leert Tineke kennen, ziet lieve Flynn voorbij komen en krijgt mee hoe het is om haar leven als momboss te leiden.

Volg @tinekemeeder op Instagram!

De leukste mama's op Instagram