Servies; het is essentieel voor in jouw keuken. Bordjes, bekers, bestek je gebruikt het allemaal elke dag. Maar welk servies voor kinderen is nou het leukst qua design en welke zijn super handig en praktisch voor de kids? Wij hebben de tien leukste voor je op een rijtje gezet.

Het leukste servies voor kinderen is…

1. Bamboo serviesset Leo

Met dit Leo serviesset maak je van een dagelijks activiteit zoals eten meer plezier! De set bestaat uit een bord, kommetje, beker en een bestekset. Het mooie aan deze set is dat hij bedrukt is met een mooie panterprint. Super trendy dus!

2. Antislip bord Elphee Done by Deer:

Schuift de kleine zijn bord voor zich uit tijdens het eten? Met deze antislip borden van Done by deer niet meer! Door de antislip laag die je vast aan de tafel drukt kan jouw kindje zijn bord niet heen en weer bewegen! Super handig dus. Het servies is er in het grijs, en roze.

3. Bord met rand Petit Monkey

De Melamine borden van Petit Monkey zijn trendy en schattig! Het servies met een hoge rand heeft een schattig stippeltjes design wat gecombineerd wordt met stoere luipaarden. Het bordje is er in het roze en het aqua.

4. Bord Sweet Dreams Bamboo Sass & Belle

Dit bordje is wel heel erg schattig! Dit wolkje van Sass & Belle kijkt je met een lief lachje aan als je al het eten netjes van je bord hebt leeggegeten.

5. Liewood Maddox borden

Deze silliconen cat bordjes van Liewood zijn echt something else! Ze zijn trendy en super handig! De borden zijn namelijk van een siliconen antislip gemaakt dus blijven gemakkelijk op de tafel liggen zonder teveel geschuif. De borden zijn er in het grijs en roze.

6. Serviesset Tiny Tropics

Een hele serviesset in de Tiny Tropics stijl, dat is wat we willen! Deze serviesset bestaat uit een bord, een kommetje, een lepel, een beker en een antislip siliconen placemat. Je hebt met deze set gelijk alle essentials!

Leukste servies

7. Bamboo serviesset Mr Bear

Met deze serviesset maak je net als met de leo set van een dagelijks activiteit zoals eten meer plezier! Deze serviesset bestaat uit een bord, kommetje, beker en een bestekset. Het leuke aan de Mr Bear set is dat de set in de vorm van een beer is gemaakt.

8. Serviesset met slab Happy Dots

Kleintjes knoeien nou eenmaal. Een slab is daarom niet overbodig om erbij te hebben. Bij deze Happy Dots serviesset krijg je een beker, kommetje en bordje met een mooie slab erbij! De set is er in het roze en het blauw!

9. Bord met vakken Done by Deer

De maaltijd handig verdelen in verschillende vakjes? Kies dan voor dit bord met vakken van Done by Deer. Je hebt dit handige bord in het blauw, grijs, lichtroze en roze.

10. Bamboo serviesset Panda

Met deze serviesset maak je net als met de leo en panda set van een dagelijks activiteit zoals eten meer plezier! Deze serviesset bestaat uit een bord, kommetje, beker en een bestekset. Het leuke aan de Panda set is dat het servies in de vorm van een Panda is gemaakt.

Welke van dit servies voor kinderen vind jij het leukst? Laat het ons weten in de comments en neem een kijkje bij onze keuken collectie.