Kindjes; ze groeien als kool. Het is daarom belangrijk dat je alle mooie momenten vast legt, voor je het weet gaan ze studeren! Hoe leg je de mijlpalen van jouw baby op een creatieve en mooie manier vast? Wij nemen je mee in de leukste trends op het gebied van het vastleggen van deze mooie momenten.

Houten geboortebord

De eerste mijlpaal is natuurlijk de geboorte! Of je deze op de foto vastlegt, laten we aan jullie over, het gaat ons nu om alle leuke weetjes van de geboorte. Met een houten geboortebord kun je informatie als de geboortedatum, het tijdstip, het gewicht en meer vastleggen. Het mooie aan de borden is dat je ze kan laten graveren met naam en details van de kleine. Super leuk als kraamcadeau of om zelf te halen.

Leg de mijlpalen van jouw baby vast

Capture the moment

Ze groeien zo snel! Een paar keer knipperen en er zitten al weer heel wat centimeters bij. Met de kleine maak jij heel wat mooie herinneringen. Leg deze milestone momenten daarom op een passende manier vast. Dit kan op zo veel verschillende (creatieve) manieren!

Milestone pakketten

Een van de leukste manieren om de mijlpalen vast te leggen, is waarschijnlijk met de milestone pakketten. Deze pakketten bestaan uit een kleed met daarop de maanden/ het jaar aangegeven. Leg de baby op het kleed et voilà! Je hebt een super leuke foto!

Dit zijn de verschillende milestone pakketten:

  • Oh baby!
  • Isn’t she lovely
  • Loved beyond measure
  • Mountains

Leg de mijlpalen van jouw baby vast

Houten mijlpaalset

De houten mijlpaalsets zijn een beetje te vergelijken met de milestone pakketten. De insteek is hetzelfde, alleen de vorm is anders. Deze set bestaat namelijk uit 6 houten schijfjes die je in een zakje geleverd krijgt. Je hebt twee varianten:

  • Momenten set
  • Maanden set

Leg de mijlpalen van jouw baby vast

Milestone kaarten

Met de milestone kaarten leg je alle leuke, grappige en belangrijke momenten vast. Op de kaarten staan verschillende teksten zoals: eerste moederdag of één maand oud etc. De teksten hebben betrekking tot verjaardagen, feestdagen, zwangerschappen, baby’s etc.

Zoals je ziet zijn er meerdere manieren om de mooie mijlpalen van jouw baby vast te leggen. Welke manier is jouw favoriet?

Leg de mijlpalen van jouw baby vast