Met liefde selecteren wij voor jou de beste producten die je nodig hebt wanneer jij mama wordt of bent! Zo hebben wij ook onze favoriete kolfapparaten aan onze webshop toegevoegd. Wij geven jou graag meer informatie over de merken, zodat je zelf een keuze kan maken welk merk en welke borstkolf het beste bij jou past.

Elvie borstkolf

Elvie heeft als missie het leven van de vrouw te verbeteren door middel van intelligentere technologie. Problemen benaderen vanuit het standpunt van de vrouw en oplossen als een ingenieur, wetenschapper en ontwerper. Dat is wat Elvie doet! Daarom hebben zij de elektrische, handsfree borstkolf ontworpen! Wat tevens de eerste draagbare borstkolf ter wereld is. Geen slangetjes. Geen kabeltjes. Geen geluid. Een borstkolf die past in je bh, zodat je kan kolven waar en wanneer jij dat wil. Ideaal!

Elvie borstkolf, kolfapparaat

De licht gewichte Elvie kolfapparaten zijn er in een enkele en dubbele variant. De borstkolven bestaan maar uit 5 onderdelen, dus zijn ook super gemakkelijk te reinigen! Je bent lekker snel klaar. Wat ook super fijn is, is dat je de borstkolf van Elvie kan koppelen met de gratis app. Zo kan je real time het melkvolume in het oog houden, het pompverloop voor elke borst volgen en de pomp op afstand bedienen. Wat ook een zorg minder is, is dat de Elvie pomp automatisch van de stimulatiemodus op de kolfmodus schakelt als het inschieten van de melk wordt gedetecteerd en gepauzeerd als de fles vol is. Weer een zorg minder!

Elvie borstkolf, kolfapparaat

Medela borstkolf

Wereldspeler op het gebied van borstvoedingsproducten en medische vacuümtechnologie is Medela. Dankzij doorlopend onderzoek, innovatie en aandacht voor de behoefte van de klant is Medela hét merk dat veel ziekenhuizen gebruiken en aanraden.

Medela heeft diverse soorten kolfapparaten ontworpen: elektrische en handmatige, dubbele en enkele! Alle borstkolven hebben het PersonalFit Fles borstschild. Dit unieke ontwerp met zachte rand zorgt voor een betere pasvorm en daardoor betere melkstroom. Ook beschikken alle borstkolven van Medela over de 2-Phase Expression technologie, welke het natuurlijke zuigritme van je baby nabootst. Eerst snel en vervolgens langzamer.

Welk kolfapparaat het beste bij jou past is afhankelijk van hoe vaak jij wil gaan kolven. Als jij van plan bent vaak te gaan kolven kan je beter voor een elektrische gaan. Voor als jij wil kolven buiten de deur is een kolf met oplaadbare accu ideaal. Als je af en toe kolft is een handmatige kolf voldoende. De Medela Freestyle Flex elektrische borstkolf kan je koppelen aan de Medela app. Zo worden al jouw kolfsessies automatisch geregistreerd!

Medela borstkolf, kolfapparaat

Philips Avent borstkolf

Philips Avent biedt innovatieve, klinisch bewezen oplossingen voor moeder en kind. Philips Avent focust zich op de beste combinatie van zuigkracht en tepelstimulatie die is geïnspireerd op de manier waarop baby’s drinken. Philips Avent maakt gebruik van de Natural Motion-technologie waarbij je meer melk kolft in minder tijd. Het siliconen kussen waar gebruik van wordt gemaakt zorgt hiervoor. Deze buigt ook lekker mee, want niet iedere borst is natuurlijk hetzelfde!

Wist je dat Philips Avent gebruik maakt van een gesloten kolfsysteem? Hierdoor blijft het melk uit de slangen , zodat er minder schoongemaakt hoeft te worden. En de borstkolf onthoudt automatisch je laatst gebruikte instellingen, dus je hoeft de volgende keer alleen maar op start te drukken!

Philips borstkolf, kolfapparaat

Hegen borstkolf

De elektrische borstkolf van Hegen kan zowel enkel, als dubbel gebruikt worden. Het opslagbakje is tevens ook de babyfles. Hierdoor verspil je geen enkele druppel! De Hegen borstkolf heeft naast de standaard instellingen van de kolfkracht een extra functie voor het instellen van het kolfritme. Zo kan je wel 36 verschillende kolfcombinaties maken, om zo tot de perfecte combinatie te komen voor jouw kleintje. En dat is uniek! Een ander voordeel van de borstkolf van Hegen is dat het een ingebouwde kneedmassage heeft, dat de spieren in de borst helpen kalmeren. Het creëert een zachte cupping- en kneedmassage. Dit kan verstopte melkkanaaltjes voorkomen.

Hegen borstkolf, kolfapparaat

Bekijk alle borstkolven in onze webshop.

Welk merk borstkolf heeft jouw voorkeur?