Heb jij al zo'n te gekke lightbox in huis? Soms heb je gewoon even wat inspiratie nodig voor een goede quote! Kijk mee naar de leukste quotes voor je lightbox die we op Instagram voorbij zagen komen!

Lightbox inspiratie

De lightbox van A Little Lovely Company is verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Het populairste formaat is de A4 lightbox met een zwarte omlijsting. Sinds kort kun je ook kiezen voor een witte lightbox A4, Lightbox A4 mintgroen en A4 lightbox lichtroze. Het kleinere maatje, de A5 lightbox, is erg leuk als nachtlampje voor op de kinderkamer.

Inspiratie voor je lightbox!

Bij elke lightbox wordt een set letters en symbolen geleverd, zodat je alle quotes kunt maken die je maar wilt. Maar uiteraard zijn er nog veel meer leuke symbolen voor de lightbox verkrijgbaar! Hiervoor kun je kiezen uit de verschillende uitbreidingssets voor de lightbox. Ook als je bijvoorbeeld een ander lettertype wilt, kun je die los bestellen.

Inspiratie voor je lightbox!

De lightbox is eigenlijk een lichtbak waar je letters in kunt schuiven en werkt op 6 AA batterijen. Er is ook een adapter verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Zo kun je je lightbox aansluiten op het lichtnet en hoef je geen batterijen te gebruiken.

Inspiratie voor je lightbox!

Niet alleen volwassenen zijn weg van de lightbox, ook kids vinden het super leuk om hun eigen quotes er op te zetten!

Inspiratie voor je lightbox!

Foto's: Instagram