Draagzakken zijn ideaal voor het vervoeren van jouw baby. Het oer-Hollandse merk ByKay weet hier alles van af. De ergonomische draagzakken van ByKay zijn gemakkelijk te bevestigen met het Click Carrier systeem of het Stretchy Wrap systeem. Daarbij zijn de draagzakken verkrijgbaar in allerlei leuke najaar kleurtjes en printjes. Dat wil je hebben! Meer weten over de draagzakken van ByKay? Lees dan vooral verder!

Ribbed Velvet

Draagzakken ByKay, kidsdeco.nl

Ribbed en velvet? Ja, deze combi is toch fantastisch! Dat allemaal in de mooiste herfstkleuren, zoals Moss Green, Almond Sand, Mustard Brown, Dark Blue en Velvet Berry. En het wordt nog beter, want alle Ribbed Velvet draagzakken beschikken over het gemakkelijke Click Carrier systeem. Met dit systeem kun je de draagzak gemakkelijk zelf bevestigen op de buik, rug of heup. Dit is ideaal voor zowel net geboren baby’s en peuters tot ongeveer 2 jaar. De bevestigingsgespen zijn verstelbaar van grootte en klik je gemakkelijk vast om je lichaam. Heb je nog steeds geen idee hoe je zo’n draagzak om moet doen? Geen zorgen, want ByKay heeft gemakkelijke instructiefilmpjes die te vinden zijn op onze website en op het YouTube kanaal van ByKay.

Furry Leopard

Draagzakken ByKay, kidsdeco.nl

ByKay heeft nieuwe draagzakken ontworpen! Dit keer met een Furry Leopard design in een grijze en beige kleur. De superzachte draagzak is helemaal in dit najaar en is zo zacht dat je het de hele dag wilt aaien. Lekker cozy en warm is deze draagzak dus zeker! Ook deze draagzakken beschikken over het gemakkelijke Click Carrier systeem. Zacht, trendy en gemakkelijk te bevestigen. Wat wil je nog meer?!

Stretchy Wrap

Draagzakken ByKay, kidsdeco.nl

Ben je op zoek naar een draagzak waar je baby in de meest natuurlijke houding zit? Dan zijn de draagzakken met het Stretchy Wrap systeem ideaal voor jou en je baby! De rekbare en ergonomische draagdoek is van een zachte comfortabele stof die je baby tot 18 kilo optimaal ondersteunt. De draagzakken zijn zowel te bevestigen op de heup als op de buik en zijn verkrijgbaar in twee leuke printjes. Ga jij voor de luipaard of geruite print? Een eerste keer met deze draagzak kan nog wat onwennig aanvoelen, maar met de instructiefilmpjes van ByKay komt het helemaal goed!