Mix & match of toch liever dezelfde stijl? Het kan allemaal met de nieuwste collectie van het Zweedse merk Elodie Details. Naast de functionaliteit en innovatie waar het merk om bekend staat, is deze collectie ook zéér stijlvol. De “Dare to be rare” collectie is geïnspireerd door een wereld vol wonderen, waarin iedereen volledig zijn unieke zelf kan zijn. Dat is terug te zien in het design met bijzondere nieuwe prints, gecombineerd met een prachtig kleurenpallet. In de collectie zijn veel witte tijgers, nachtvlinders en magische zonsondergangen te vinden in chocoladebruine, kleiachtige en donkerblauwe tinten. Wij zetten de musthaves producten voor jou op een rijtje!

Dare to be rare Elodie Details, kidsdeco.nl

Winterproof voetenzakken

Supersoft en superschattig! Met deze voetenzakken komt jouw baby heerlijk warm, droog en stylish de winter door. Door de zachte voering en de wind- en water bestendigheid zal jouw kind het in ieder geval nooit koud hebben. De dubbele ritssluiting maken de voetenzakken ideaal voor in de kinderwagen, buggy of autostoel. Het is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot 3 jaar. Dat worden vele warme winters in deze hippe voetenzakken!

Dare to be rare Elodie Details, kidsdeco.nl

Soft shell luiertassen

Nog op zoek naar een stijlvolle luiertas met genoeg ruimte? Dan zit je bij de “Dare to be rare” collectie op de juiste plek. De tassen bevatten een thermovakje voor het isoleren van de babyfles, een telefoonvakje en een groot middenvak waar je alles in kwijt kunt. De tas wordt geleverd met een zacht en gewatteerd verschoningsmatje, zo kun je de baby overal verschonen. Dus kies je print en ga onbezorgd op pad!

Dare to be rare Elodie Details, kidsdeco.nl

De ideale fopspeen

Stijlvol en multifunctioneel zijn de “White Tiger” en “Midnight Fly” fopspenen van de “Dare to be rare” collectie. De spenen bestaan uit siliconen en tritan plastic. De twee gaten aan de zijkant van de speen zorgen voor ventilatie, waardoor huidirritatie voorkomen wordt. De orthodontisch gevormde silicone speen voorkomt een onregelmatige stand van de tanden. Tip: je kan er ook nog een bijpassend speenkoord bij nemen om de look compleet te maken. Kortom hebben deze spenen alles wat jouw baby nodig heeft!

Dare to be rare Elodie Details, kidsdeco.nl
Dare to be rare Elodie Details, kidsdeco.nl

Velvet dekens

Haal de cozyness in huis met de nieuwe velvet dekens uit de “Dare to be rare” collectie. Je kunt het dekentje overal voor gebruiken en het gaat jarenlang mee. Met de twee toffe designs en de zachte stof zal jouw kindje dit dekentje zeker koesteren.

Dare to be rare Elodie Details, kidsdeco.nl

Verschoonmatje

Helaas heb je het niet voor het zeggen wanneer jouw kleintje zijn of haar toiletbehoefte doet. Daar heeft de “Dare to be rare” collectie de perfecte oplossing voor. Het supercute verschoonmatje kun je overal mee naar toe nemen door hem om je arm te binden of op te bergen in je luiertas. Door het ritsje aan de voorkant kun je er ook nog je sleutels, telefoon, geld of wat jij maar wilt in kwijt. Superhandig!

Dare to be rare Elodie Details, kidsdeco.nl

Shop hier de "Dare to be rare" collectie van Elodie Details!