Sinterklaascadeaus boven de €50,-

Sinterklaas is persoonlijk een groot fan van de Rocking Vos van Kids Concept. En wij ook! Door zijn schattige uitstraling en zachte vacht weten wij zeker dat dit ook de favoriet van jouw kleintje wordt. Deze leuke tipitent is het perfecte cadeautje voor alle kleine indiaantjes! Super fijn om lekker in te spelen of een boekje in te lezen. Door de leuke patroontjes en kleuren staat hij ook nog eens heel mooi op elke kinderkamer. Dat vindt mama dan weer belangrijk.

Door het hoge knuffelgehalte van de Egel Poef van Kids Concept is dit het perfecte cadeautje voor alle knuffelkindjes! Wij zouden zeggen, zing maar een hééél mooi liedje bij de schoorsteen en dan komt het vast goed. Laat je newborn lekker spelen onder onze Baby gym met speelmat van Done by Deer! Door de speeltjes met verschillende geluidjes en structuren, worden de zintuigen van de baby gestimuleerd. Wedden dat jouw kleintje de ogen uit kijkt?

Het Pink Powder Speelkleed van Elodie Details is ook een goede keuze. Naast speelkleed kun je hem namelijk ook als vloerkleedje in de kinderkamer gebruiken! Aan beide kanten zit een leuk patroontje waardoor je hem ook nog eens af kunt wisselen. Een ideale plek om jouw kleintje lekker met de nieuwe sinterklaas cadeautjes te laten spelen.

Hij komt... de lieve goede Sint met zijn cadeaus

Tip: zoek je nog een passende outfit voor jouw kind tijdens Sinterklaas op school, het kinderdagverblijf of thuis? Wij hebben de allerleukste Sinterklaas T-shirts met leuke teksten! Zo kunnen de sinterklaas cadeautjes helemaal in stijl uitgepakt worden!

Hij komt... de lieve goede Sint met zijn cadeaus