Difrax is een Nederlands familiebedrijf dat al ruim 50 jaar papa's en mama's helpt over de hele wereld. Het is haar missie om ouders zoveel mogelijk te laten genieten van het ouderschap via de producten die het merk biedt. Difrax richt zich continue op de innovatie en ontwikkeling van nieuwe, verbeterde producten en ontwerpen voor de baby’s. Bij Difrax snappen ze als geen ander wat papa's en mama's nodig hebben om het voor hen en de baby een stuk makkelijker te maken!

De Difrax-musthaves

Difrax staat zeer bekent op de S-flessen uit het assortiment. Deze zogenoemde S-flessen zorgen voor een constante stroom van babyvoeding, wat ervoor zorgt dat darmkrampjes worden tegengegaan.

Daarnaast biedt het merk van allerlei verschillende soorten babyspulletjes die jij gegarandeerd kunt gebruiken voor jouw kleintje! Denk hierbij aan de fopspeentjes met vlindervorm. Het ontwerp van deze speentjes zorgt ervoor dat het neusje vrij blijft en voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer. Ook kun je hierbij het speentje selecteren op de leeftijd van de baby, zodat je een speen hebt met de perfecte zuigbehoefte. Difrax biedt jou musthaves die er ook nog eens prachtig uitzien!

Andere items van Difrax zijn bijvoorbeeld de neusjesreinigers, het sterilliseerei, de flessenborstels en flessenspenen. Neem gerust zelf een kijkje!

Kennis ín de producten

Innovatie staat hoog in het rijtje van de kernwaarden van Difrax. Bij Difrax ontwikkelen ze de producten met hulp van een medisch panel. Hierin delen onder andere een kinderarts, kindertandarts, logopediste, lactatiekundige en voedingsconsulente hun kennis met het merk. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat jij en de baby niks tekort komen en wordt er voor jou aan van alles gedacht!

Voor jou, met liefde

Ook wij zijn fan van Difrax, daarom hebben wij dit mooie merk aan onze webshop toegevoegd. Maak het jezelf makkelijk met Difrax en ervaar plezier in het moederschap!