De leukste, liefste, grappigste en zachtste knuffels die er zijn: Jellycats! Dit merk heeft een hoog knuffelgehalte en is continu aan het experimenteren met unieke ontwerpen. Ze proberen de meest sympathieke combinatie van zacht en eigenzinnige te vinden die elk jaar in twee collecties wordt gelanceerd. Benieuwd naar onze Jellycat collectie?

Gek en eigenzinnig

Jellycat maakt al sinds het jaar 1999 originele en innovatieve knuffels in Londen. Het merk maakt gebruik van luxe stoffen en ontwerpt speelgoed die soms eigenzinnig is, soms schattig, maar altijd bijzonder en anders dan de rest van de knuffels!

Sinds 1999 is Jellycat met zijn beroemde, unieke knuffels alleen maar gegroeid en zijn er elke dag weer nieuwe, vrolijke knuffels te koop in het Verenigd Koninkrijk, de VS, Canada, Europa, Azië en zelfs Australië.

De naam Jellycat werd bedacht door een kind dat van gelei en katten hield en giechelde bij de gedachte aan de twee samen. Deze gekke naam was een geweldige weerspiegeling van het idee dat je als kind je eigen vrije gedachte en creativiteit vrijlaat en dus bleef het hangen!

Geen knuffel vergeten

Het beste bewijs dat zij echte passie hebben voor kinderspeelgoed is het feit dat ze geen enkele knuffel achterlaten. Ook als de knuffels niet meer verkocht worden zul je ze altijd op de website kunnen bezoeken bij “Retired Jellycats“. Van 2008 tot nu worden alle knuffels opgeslagen.

Onze favorieten

Natuurlijk zijn wij ook helemaal gek op de zachte, grappige lieve knuffeltjes! Benieuwd welke Jellycats ons gezelschap mogen houden?

Soms nemen we een duik met onze lieve vriendjes Wilbur de walvis, Herman de krab, Odell de octopus, Larry de kreeft, en zeester Skye.

Jellycat zee dieren

Wij zijn ook dol op de ballerina’s! Hoe anders ook met die leuke tutu’s en schoentjes?

jellycat ballerinas dieren knuffels

En lieve Odette de struisvogel, Leeuw Lancelot en Luscious de lama zijn ook altijd erg gezellig!

jellycat zachte knuffels

Zoek je een magisch vriendinnetje die jou meeneemt in de leukste avonturen dan staan de dansende knuffeltjes voor je klaar. Mevrouw de pauw en haar zus de zwaan, maar ook de zeemeermin zusjes gaan mee!

magische jellycat knuffels

De schattige Bashfull Jellycats zijn kleine en zachte knuffels die veel liefde en troost bieden aan jouw kleintje. Ga je voor de leeuw, giraf, vos of unicorn?

En zoek je nog een lief klein vriendje om overal mee naar toe te kunnen nemen. Dan gaan yummy bunny, baby vos en de activiteitenspeeltjes Jitter octopus en Jitter vis graag met je op pad.

Bekijk hier alle Jellycat knuffels!