Bijtring Sedona Glacier Grech & Co Merk: Grech & Co

Bijtring Sedona Glacier Grech & Co

Op voorraad
20,95

Kalmeer en verlicht het tandvlees van je kindje met de bijtring en rammelaar Sedona Glacier van Grech & Co. Deze hippe bijtring is ontworpen voor ontwikkeling en sensorische stimulatie.

Bijtring Sedona Glacier Grech & Co
Bijtring Sedona Glacier Grech & Co
20,95
  • Gratis verzending vanaf 30 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

De bijtringen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, ontdek jouw favoriet! Elke bijtring wordt geleverd in een kenmerkend stoffentasje van Grech & Co voorzien van een informatielabel. De ringen zijn getest in het SGS UK Lab en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen voor wereldwijde detailhandel BSEN 71-1: 2014 + A1: 2018 Pass.

Dit speelgoed stimuleert de grijp en oog coördinatie van je baby. De bijtring dient ook als rammelaar en geeft bij het vasthouden een zacht rammelend geluid. De ring is gemaakt van 100% food grade siliconen en onbehandeld beukenhout. Verder is het product BPA-vrij, kwikvrij, ftalaten-vrij, cadmiumvrij en FDA- goedgekeurd.

Behandel houtbestanddelen regelmatig met olijf- of kokosolie om de textuur glad te houden. Kralen en het nylon koord zijn gemakkelijk schoon te maken met afwasmiddel en water. Vervolgens kun je de bijtring droog laten hangen. Dompel het hout niet onder in water. Beukenhout is van nature antibacterieel en hoeft dus niet direct te worden gereinigd.

Geef de bijtring een lichte ruk voor elk gebruik om er zeker van te zijn dat het veilig is. Gebruik alleen onder toezicht van volwassenen. Gooi het weg en vervang het bij de eerste tekenen van slijtage.

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN 6019900030059
Art.nr. 235-0201
Merk Grech & Co
Lees meer Lees minder