Bibs fopspenen set ivory/blush Merk: Bibs

Bibs fopspenen set ivory/blush

Vanaf 8,50

Je hebt ze vast en zeker al eens voorbij zien komen, de razend populaire bibs fopspenen uit Denemarken! Nu ook verkrijgbaar in de kleuren set: Ivory/Blush

Bibs fopspenen set ivory/blush
Bibs fopspenen set ivory/blush

Vanaf 8,50

Maak onderstaand je keuze:
Bibs fopspenen set ivory/blush 0-6 maanden
9,50
Bibs fopspenen set ivory/blush 18+ maanden
9,50
Bibs fopspenen set ivory/blush 6-18 maanden
8,50
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

De spenen gemaakt van 100% natuurlijk rubber hebben een rond model, wat het meest natuurlijk aanvoelt voor je kindje. Irritatie rond de mond wordt vermeden doordat het model van de bibs speen van de mond af staat. De speen is gemaakt van lichtgewicht materiaal, zijn 100% BPA vrij en voldoen aan de Europese veiligheidsnorm EN 1400. Wij adviseren de speen regelmatig uit te koken en deze maandelijks te vervangen. De fopspenen set bestaat uit twee mooie natuurlijke kleuren: Ivory en Blush. Kies jouw favoriete kleur! Klik hier voor een bijpassend speenkoord.

De speentjes van Bibs zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Door de zuigkracht van het kindje vervormt het natuurrubber snel. Het advies is daarom om het speentje iedere 6 weken te vervangen. 

Maattabel
maat 1 = 0-6 maanden
maat 2 = 6-18 maanden
maat 3 = 18+ maanden

Belangrijk: wanneer je deze spenen voor het eerst gebruikt dien je ze 5 minuten in kokend water te leggen. Als het speentje is afgekoeld kan het water uit de speen gedrukt worden.

Lees meer Lees minder
Specificaties
Art.nr. 141-0131-1
Merk Bibs
Kleur Crème, Roze
Lees meer Lees minder