Bestek vork en lepel pewter EZPZ EZPZ

Bestek vork en lepel pewter EZPZ

Op voorraad
18,90

Leer je kindje vanaf 12 maanden zelfstandig eten met deze siliconen bestek set sage van EZPZ bestaande uit een lepel en vork. 

Bestek vork en lepel pewter EZPZ
Bestek vork en lepel pewter EZPZ
18,90
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

De innovatieve set bestaat uit een siliconen lepel en een siliconen vork, ontworpen door een specialist in logopedie en kindervoeding, zodat hun vorm perfect is aangepast aan de mond van een jong kind. Het gebruik van twee soorten bestek zorgt voor sensorisch bewustzijn van een peuter en ondersteunt de kleine motoriek - training van grijpen, scheppen (lepel) en prikken (vork). De koppen van het bestek zijn optimaal gedimensioneerd en de drie tanden van de vork zijn overeenkomstig breed, waardoor de set volkomen veilig is voor het tere tandvlees van een peuter. Het zachte materiaal beschermt de doorkomende tanden en de lichte kromming helpt hen de lippen te leren sluiten. De dikke, afgeronde en slipvaste handvatten zijn zo gevormd dat het bestek gemakkelijk in kleine handjes kan worden vastgehouden.

De set is gemaakt van voedselveilig silicone - volledig veilig in contact met voedsel. Bevat geen BPA, PVC, lood of ftalaten en is hypoallergeen. Neemt geen bacteriën, schimmels of zwammen op en is gemakkelijk schoon te maken met een warm sopje. Kan ook in de vaatwasser of te worden opgewarmd in de magnetron.

Afmetingen
Lepel 2,5cm (B) x 11,7 cm (L)
Vork 2,5cm (B) x 11,2 cm (L)

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN818156022094
Art.nr.266-0052
MerkEZPZ
Lees meer Lees minder