Behang Crocodile Dance May & Fay Merk: May and Fay

Behang Crocodile Dance May & Fay

Op voorraad
119,95

Behang Crocodile Dance bestaat uit een magisch tafereel van krokodillen, vliegende konijnen, bijen, slangen, fruit, handen, sterren en maantjes! Daarbij is gebruik gemaakt van kleuren, zoals: mosterd, bruin en  beige. Het behang heeft een luxe uitstraling door een subtiele leerstructuur.

Lees meer Lees minder
Behang Crocodile Dance May & Fay
Behang Crocodile Dance May & Fay
119,95
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

Productie
Dit May and Fay vliesbehang is 100% milieuvriendelijk. Het behang wordt in Nederland geproduceerd op hoogwaardig FSC gecertificeerd papier met inkt op waterbasis. Het behang is dan ook volledig biologisch afbreekbaar. Voor de ontwerpen is gebruik gemaakt van een hoogwaardig vliesbehang (200 gram) met een luxe leerstructuur afwerking. Dit voelt ook als echt leer wanneer je er overheen gaat met je hand! Het vliesbehang heeft hierdoor een elegante en toch stoere uitstraling. Vanwege de hoge kwaliteit kun je lang blijven genieten van dit product. Het behang is ook herbruikbaar. Daarnaast wordt het speciaal per klant geproduceerd om verspilling te voorkomen.

Details
- Afmeting rol: 53 cm breed en 10 m lang
- Lage ontvlambaarheid: B1/M1
- 350 gram
- Patroon herhaling: 41 cm
- Vrij van schadelijke stoffen
- Volledig afstripbaar
- Behangmethode: Muur insmeren met behanglijm

Ontwerp
Het May and Fay behang bestaat uit een mix van tropische en dierlijke prints die van een muur een eyecatcher maken. Modern door de vormgeving en het gebruik van prachtige trendkleuren van dit moment. Kleuren die goed passen bij natuurlijke en pure interieurproducten die je nu veel ziet in interieurs.

Plakinstructies
Het vliesbehang is gemakkelijk aan te brengen. Je smeert de behanglijm op de muur en vervolgens duw je de behangstroken er tegenaan. Let op! Een goede behanglijm is essentieel voor het beste resultaat, bijvoorbeeld: Perfax Roll-on voor vliesbehang. Ben je dit printje zat? Vervang hem dan door een nieuw trendy dessin? Het vliesbehang is namelijk volledig afstripbaar, wat betekent dat het  in één keer van de muur verwijderd kan worden.

Verzending
Nadat we je order hebben ontvangen, zul je het behang binnen 5 tot 8 werkdagen thuis ontvangen.

Retour
Behang wordt specifiek per bestelling geproduceerd en kan niet teruggenomen worden, mits het behang gebreken of schade vertoond.

Lees meer Lees minder
Specificaties
Art.nr. DS-279-0034
Merk May and Fay
Kleur Beige
Lees meer Lees minder