Bad thermometer digitaal light grey Luma Merk: Luma

Bad thermometer digitaal light grey Luma

Op voorraad
19,95
De Luma Digitale Bad Thermometer gaat automatisch aan wanneer hij in aanraking komt met water, hij blijft drijven zodat je het display goed kunt aflezen. Blauw betekent te koud, rood betekent te warm en groen is precies goed!
Bad thermometer digitaal light grey Luma
Bad thermometer digitaal light grey Luma
19,95
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

Lekker je kleintje badderen, heerlijk toch. Voor de meeste baby’s is dit echt een ontspannen momentje. Wel heel belangrijk dat het water lekker op temperatuur is. Te koud is niet fijn en te warm kan gevaarlijk zijn. De LUMA Digitale Bad Thermometer neemt je zorgen weg, want zodra hij in het water ligt geeft het display aan of de temperatuur goed, te warm of te koud is. Heel praktisch en simpel in gebruik.

De LUMA Digitale Bad Thermometer activeert automatisch wanneer hij in aanraking komt met water en blijft drijven zodat je het display goed kan zien. Blauw betekent te koud, rood betekent te warm en groen is precies goed. Naast de kleurindicator is de exacte temperatuur van het water af te lezen. In het display zit ook een batterij indicator. De thermometer schakelt automatisch uit na gebruik. Je kan de thermometer makkelijk schoonmaken, kapje eraf, doekje er door en het is schoon. Zo simpel is het, is het display groen dan kun je je baby in bad doen!

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN8714929223519
Art.nr.299-0360
MerkLuma
Lees meer Lees minder