• Nu besteld, in huis*
 • Gratis levering vanaf €50,00
 • Gratis retourneren (NL)
Slaapknuffels & Slaaptrainers

Slaapknuffels & Slaaptrainers

Lees meer Toon minder

Creëer een kalmerende slaapomgeving voor je kind met onze collectie slaapknuffels en slaaptrainers op Kidsdeco.nl. Van de zachte Moonie beer met hartslag en witte ruis geluiden tot de Zazu slaaptrainers, wij hebben alles om nachtelijk comfort en routine te ondersteunen.

 

  • Nu besteld, in huis*
  • Gratis levering vanaf €50,00
  • Gratis retourneren (NL)
  • Nu besteld, in huis*
  • Gratis levering vanaf €50,00
  • Gratis retourneren (NL)
  • Nu besteld, in huis*
  • Gratis levering vanaf €50,00
  • Gratis retourneren (NL)
per pagina
39 items
Lees meer Toon minder

Welkom in de Wereld van Comfortabele Nachten

Ontdek de ideale slaaphulpmiddelen bij Kidsdeco.nl met onze selectie van slaapknuffels en slaaptrainers. Deze producten zijn speciaal ontworpen om kinderen een rustgevende slaap te bieden door comfort en technologie te combineren.

Slaapknuffels: Meer dan Gewoon Knuffels

Onze slaapknuffels, zoals de populaire Moonie beer en Flow Amsterdam slaapknuffels, zijn uitgerust met functies zoals hartslaggeluiden en zachte lichtopties om kinderen te helpen ontspannen en sneller in slaap te vallen. Deze knuffels zijn perfect voor baby's en jonge kinderen, waardoor ze zich veilig en geborgen voelen, zelfs in het donker.

Slaaptrainers: Leer Kinderen Zelfstandig Slapen

Voor oudere kinderen bieden wij innovatieve slaaptrainers zoals de Zazu slaaptrainer en Zazy slaaptrainer Sam Schaap. Deze apparaten helpen kinderen niet alleen bij het ontwikkelen van een slaaproutine, maar leren ze ook klok lezen en zelfstandig te bepalen wanneer het tijd is om op te staan. Met leuke designs en interactieve functies maken onze slaaptrainers het leren over tijd leuk en boeiend.

Hartslagknuffels en Knuffels met Licht

Ontdek onze speciale hartslagknuffels die een realistische simulatie van de hartslagen van ouders nabootsen, wat bijzonder geruststellend is voor jonge kinderen. Daarnaast hebben we knuffels met ingebouwd licht die een zachte gloed bieden, ideaal als nachtlampje en voor kinderen die niet graag in het donker slapen.

Witte Ruis Apparaten: Een Rustgevende Slaaphulp

Witte ruis apparaten zijn effectief in het maskeren van storende geluiden van buitenaf, waardoor een rustigere slaapomgeving ontstaat. Deze apparaten zijn ideaal voor kinderen die in een lawaaierige omgeving wonen of die gevoelig zijn voor plotselinge geluiden.

Kwaliteit en Veiligheid Voorop

Bij Kidsdeco.nl zorgen we ervoor dat al onze slaapknuffels en slaaptrainers voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Ze zijn gemaakt van kindveilige materialen en zijn grondig getest om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn voor gebruik in kinderkamers.

Ontdek nu de uitgebreide collectie slaapknuffels en slaaptrainers bij Kidsdeco.nl en geef je kind de geschenken van comfort, veiligheid en een goede nachtrust. Shop vandaag nog en maak van elke nacht een rustige nacht.