Autostoel iZi Turn i-Size Fresh Black Cab BeSafe BeSafe

Autostoel iZi Turn i-Size Fresh Black Cab BeSafe

Op voorraad (Levertijd: 4 werkdagen)
Regular Price 669,95 Special Price 649,00

De autostoel Autostoel iZi Turn i-Size Fresh Black Cab van BeSafe is geschikt voor kinderen van 6 maanden (61cm) tot 4 jaar (105cm). Door het unieke ontwerp is de stoel 360 graden draaibaar!

Autostoel iZi Turn i-Size Fresh Black Cab BeSafe
Autostoel iZi Turn i-Size Fresh Black Cab BeSafe
Regular Price 669,95 Special Price 649,00
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

Veiligheid voorop!
De iZi Turn i-Size voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnormen. Bovendien heeft de autostoel Dynamic Force Absorber bij het hoofdsteun, SIP (side impact protection) en SIP+ voor optimale zijwaartse bescherming. Deze innovatieve uitvinding biedt extra bescherming bij een aanrijding vanaf de zijkant. Het iZi Turn i-Size autostoeltje van BeSafe is 360 graden draaibaar zodat je je kindje ook heel makkelijk in de autostoel kunt plaatsen of eruithalen. Daarnaast houden handige magneten de gordels open!

Installeren
Het iZi Turn i-Size autostoeltje wordt in de auto bevestigd door middel van Isofix. Het autostoeltje kan zowel met de rijrichting mee als tegen de rijrichting in worden geplaatst. Een ander fijn onderdeel is dat groene indicators en een geluidje aangeven of het autostoeltje correct is geïnstalleerd. Zo ben je altijd zeker van je zaak!

Ondersteuning
Dankzij de Two-Fit Cushions zit je kindje altijd in een perfecte en comfortabele zithouding. Als je kindje groter wordt, kun je deze kussentjes verwijderen. De hoofdsteun is ook verstelbaar en groeit in 6 stappen mee. De rugleuning is in 4 standen verstelbaar zodat je kindje altijd een prettige houding aan kan nemen in het zitje.

Voordelen op een rij
- Groeit mee van 6 maanden tot 4 jaar (tot 18kg)
- 360 graden draaibaar
- Zijwaartse bescherming
- Magneten houden gordels opzij
- 4 ligstanden
- 6 hoofdsteunstanden
- Zowel voor- als achterwaarts vervoeren
- Voldoet aan strenge veiligheidsnormen

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN7072754003357
Art.nr.DS-265-0004
MerkBeSafe
KleurZwart