Autostoel iZi Flex Fix Sea Green Mélange BeSafe Merk: BeSafe

Autostoel iZi Flex Fix Sea Green Mélange BeSafe

Op voorraad
369,00

De autostoel iZi Flex Fix i-Size Sea Green Mélange van BeSafe is geschikt voor kinderen van 100cm tot 150cm groot (4-12 jaar). Door het unieke ontwerp van de stoel passen er zelfs drie stoelen naast elkaar op de achterbank! 

Autostoel iZi Flex Fix Sea Green Mélange BeSafe
Autostoel iZi Flex Fix Sea Green Mélange BeSafe
369,00
  • Gratis verzending vanaf 30 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

Veiligheid voorop!
De autostoel heeft een opvouwbare heupgordel die voorkomt dat je kindje onder de heupgordel door kan glijden. Deze gordel werkt met een magneet! Daarnaast heeft stoel zijwaartse bescherming (Side Impact Protection) die kan worden uitgebreid met een extra zij-airbags (SIP+). Deze extra bescherming heeft alleen een functie aan de kant van de deur. Zelfs zonder deze extra zij-airbags voldoet de BeSafe iZi Flex Fix i-Size aan de strenge i-Size veiligheidsnormen. De autostoel met hoge rugleuning biedt meer verkeersveiligheid doordat dit het hoofd en lichaam beschermt. Wist je trouwens dat deze autostoel in de prijzen is gevallen? De stoel is winnaar van de prestigieuze Kind + Jugend Innovation Award in de categorie ‘World of Travelling Kids’.

Installeren
Het BeSafe iZi Flex Fix i-Size autostoeltje wordt in de auto bevestigd door middel van Isofix. Indien je geen gebruik maakt van isofix kan de stoel ook worden geïnstalleerd met een 3-punts autogordel. Wanneer je van de middelste autostoel de extra zijwaartse bescherming verwijderd kunnen er zelfs drie stoelen naast elkaar worden bevestigd zonder dat deze de veiligheid van de autostoelen afneemt. Wel zo handig met drie koters achterin! De stoel weegt overigens maar 7 kilo waardoor je hem ook gemakkelijk van de ene naar de andere auto kunt verplaatsen.

Ondersteuning
De autostoel heeft een v-vormige hoofdsteun waardoor je kindje de juiste ondersteuning krijgt wanneer hij of zij een dutje doet en tegelijkertijd ook goed zicht heeft wanneer hij of zij naar buiten kijkt. De hoogte van de hoofdsteun is makkelijk te verstellen door middel van de grijze draaiknop aan de zijkant van de autostoel. Je kunt deze verstellen van 100cm naar 150cm hoog. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de stand van de stoel te bepalen, iets naar voren of naar achteren.

Voordelen op een rij
installeren kan met zowel isofix of 3-punt autogordel
- Leeftijd van 4 tot 12 jaar oud
- Voldoet aan de veiligheidsnormen
- Opvouwbare heupgordel
- Er passen drie autostoelen op de achterbank
- V-vormige hoofdsteun
- Award winnaar Kind + Jugend innovation award

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN 7043485180099
Art.nr. 265-0051
Merk BeSafe
Lees meer Lees minder