Amber Barnsteen armbandje baby Protective Mahina La Mahina La

Amber Barnsteen armbandje baby Protective Mahina La

Op voorraad
Regular Price 16,95 Special Price 15,95

De barnsteen armbanden voor baby's zie je steeds meer! Naast een hip item wordt de Baltische barnsteen wereldwijd als sieraad gedragen voor de holistische verlichting van pijn en kalmerende werking.*

Amber Barnsteen armbandje baby Protective Mahina La
Amber Barnsteen armbandje baby Protective Mahina La
Regular Price 16,95 Special Price 15,95
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

*Let op! Alle producten zijn gemaakt van natuursteen, dit betekent dat de sieraden 1cm kunnen afwijken van de lengte. Elk sieraad is dus uniek!

Mahina : Moon [ moon ] The natural satellite of the earth, visible (chiefly at night) by reflected light from
the sun.
La : Sun [ suhn ] the star that is the central body of the solar system, around which the planets revolve

Protective
Polished Amber: helpt bij kinderziektes.
Labradoriet: heeft een beschermend effect en verhoogt de mentale toestand kracht. Beschermt tegen negatieve energie, negatieve mensen en overprikkeling.

Hoewel niet wetenschappelijk bewezen, geven veel mensen aan de effecten te voelen tijdens het dragen van dit amberkleurige sieraad. Algemeen wordt aangenomen dat bij continue slijtage het barnsteenzuur in de barnsteen de bloedbaan binnenkomt door de hitte van de huid. Barnsteen sieraden worden tevens gedragen tegen aandoeningen van de longen en luchtwegen, zoals astma en verkoudheid. Barnsteen draagt 'de zon' in zich, heeft een verwarmende werking en is levensvreugde opwekkend.

Barnsteen, ook wel amber genoemd is een fossiele hars van prehistorische naaldbomen. Deze hars is tientallen miljoenen jaren geleden uit de bomen gedropen en daarna versteend. Toch is het geen steen, het voelt ook helemaal niet koud aan en het is juist heel licht en aangenaam te dragen. 

De sieraden worden geleverd met een eigen Mahina La zakje en een informatielabel. Ideaal voor het geven van dit cadeau of voor een veilige opslag. De maat van het sieraad kan verschillen omdat deze handgemaakt is. De sieraden hebben een plastic schroefsluiting en zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar onder toezicht. 

Om barnsteen sieraden mooi te houden raden wij aan ze indien nodig onder lauwwarm water af te spoelen en daarna op te poetsen met een wollen doekje. Berg het sieraad wanneer je deze niet draagt op voor het zonlicht in een sieraaddoosje of het stoffen opbergzakje. Leg je de ketting voor lange tijd in de directe zon dan kan het barnsteen broos worden.

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN8720387742127
Art.nr.287-0007
MerkMahina La
KleurMulti
Lengte14 cm
MateriaalBarnsteen